Şase autoturisme au fost avariate şi 12 copaci au căzut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Bucureşti, din cauza vremii nefavorabile, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Pompierii au gestionat 12 intervenţii în Bucureşti, până la ora 6,00, ca urmare a fenomenelor meteo înregistrate pe durata avertizării de codul galben.

În judeţul Ilfov nu au fost înregistrate intervenţii.

De asemenea, mai mulţi copaci şi stâlpi de electricitate au căzut peste autoturisme sau pe şosele în judeţul Giurgiu, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe timpul codului portocaliu de vânt şi precipitaţii abundente.

Potrivit ISU Giurgiu, pompierii au intervenit pentru degajarea a 11 copaci şi stâlpi de electricitate şi telefonie căzuţi peste autoturisme sau pe partea carosabilă, în localităţile Giurgiu, Prundu, Isvoarele, Vărăşti şi Gostinari, 18 maşini fiind avariate.

"Cele mai multe intervenţii au fost înregistrate în municipiu, acolo unde mai mulţi copaci au fost smulşi din rădăcină. Astfel, pe şoseaua Bucureşti din municipiul Giurgiu, doi copaci au căzut peste cinci autoturisme parcate, iar pe strada Tineretului din municipiul Giurgiu, trei copaci au căzut peste 13 autoturisme. Totodată, pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi şi pentru evacuarea apei din precipitaţii din beciul unei case, pe strada Dunării din municipiul Giurgiu', precizează sursa citată.

Pentru degajarea copacilor căzuţi pe autoturisme şi scoaterea apei din subsolul locuinţei au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu motopompe transportabile şi autospeciale. În sprijin au venit şi reprezentanţi ai societăţii locale din municipiul Giurgiu care se ocupă de toaletarea spaţiilor publice.

Judeţul Giurgiu se află sub avertizare meteorologică tip cod portocaliu de precipitaţii abundente de până la 70 de litri pe metru pătrat până duminică, la orele 18,00.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri