Simona Halep a revenit în circuitul de tenis feminin WTA după un an și jumătate într-un meci în cadrul Openului de la Miami, dar în care nu a reușit să se impună, din păcate, pierzând meciul în trei seturi în fața Paulei Badosa, scor final 6-1, 4-6, 3-6.

Simona Halep a revenit într-un mod spectaculos, într-o partidă în fața Paulei Badosa (locul 80 WTA) la Openul de la Miami, românca învingându-și adversara iberică fără drept de apel în primul set.

Cei care se așteaptau ca absența din turnee pentru mai bine de un an și jumătate ar fi putut conta la revenirea ei în competiții au avut parte de o surpriză de proporții în primul set al meciului.

Simona Halep (32 de ani) a început bine meciul cu Paula Badosa (26 de ani) reușind, după primele 23 de minute ale primului set, să se distanțeze la 4-1 într-un mod autoritar.

Al șaselea game al primului set a fost mult mai disputat, cele două jucătoare irosind mai multe ocazii de a închide jocul pe parcursul a mai bine de 12 minute.

În ultimul game al primului set, Simona Halep a profitat din plin de avantajul serviciului, închizând setul după 39 de minute de joc, la un categoric 6-1.

Simona a cerut pauză medicală în al doilea set

Al doilea set a început mai bine pentru Badosa, care a dus scorul la 3-1, dar Simona și-a pus din nou în avantaj serviciul și a strâns la 3-2 față de jucătoarea iberică.

La 5-3, Simona a servit ca să rămână în joc și a reușit să strângă din nou la un game distanță, 4-5, după care a solicitat un time-out medical, acuzând dureri la umărul drept.

Simona Halep(Captură de ecran - Digisport 1)

După reluarea jocului, în game-ul următor, Paula Badosa a închis setul care a durat 49 de minute, la 6-4 pentru ea, fructificând avantajul serviciului.

Setul decisiv, în favoarea Paulei Badosa

Simona a început mai hotărâtă setul decisiv, câștigând fără emoții primul game. A doilea game a adus o replică pe măsură a jucătoarei iberice, care a servit pentru a-și lua punctul.

A urmat un break al Paulei Badosa care a profitat de serviciul și jocul slab al fostului lider mondial în WTA, dublă câștigătoare de grand slam. Simona și-a pierdut la zero serviciul, iar scorul a devenit 1-2 în favoarea ibericei născute la New York.

Simona a reușit, însă, în game-ul următor să-și recupereze break-ul pierdut, egalând la 2-2. Badosa a reușit încă o dată să se impună pe serviciul Simonei și a dus scorul la 3-2 în favoarea ei.

Cel de-al șaselea game din setul decisiv, pe serviciul Paulei Badosa, Simona a pierdut la zero, iar adversara ei s-a desprins la două game-uri distanță, 2-4.

Simona a redus la 3-4 pe serviciul ei, după un game câștigat categoric, dar în game-urile următoare jucătoarea noastră nu a mai găsit rezervele pentru a câștiga vreun joc, iar după 31 de minute în setul decisiv, scorul a fost 3-6 în favoarea ibericei.

Scor final, Simona Halep - Paula Badosa: 6-1, 4-6, 3-6.

Sursa foto: Captură de ecran / Digisport 1

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri