Directorii financiari joaca un rol din ce in ce mai important in activitatea unei companii, releva un studiu citat de Wall Street Journal.

Dintr-o lista de zece prioritati analizate atat in 2013, cat si in 2010, cel mai important aspect din activitatea unui director financiar ramane monitorizarea si masurarea performantei, urmat de conturarea strategiei companiei si formarea de profesionisti in domeniul financiar.

La realizarea studiului din acest an au participat 576 de directori financiari din intreaga lume. Un singur aspect – imbunatatirea permanenta a proceselor financiare – a fost descris anul acesta ca mai putin important decat in 2010.

In prezent, directorilor financiari li se cere sa aiba un impact mai mare asupra business-urilor prin deciziile pe care le iau, afirma Martin Schroeter, director financiar IBM.

Esti antreprenor, director financiar sau lucrezi in cadrul unui unui departament economic/financiar al unei organizatii si te intereseaza domeniul fiscalitatii? Participa la Conferinta "Fiscal" 2014. Inscrie-te gratuit aici.

Citeste si:
CEO Lenovo: Hardware as a service va dicta castigatori si infranti
CEO Lenovo: Oferirea de...

Daca vrei sa discuti cele mai recente modificari legislative, precum si evolutiile anticipate pe termen scurt si mediu, atunci trebuie sa participi la Conferinta "Fiscal 2014". Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la conferinta este sa completezi formularul disponibil aici, iar 100 de cititori vor fi selectionati in functie de experienta si de interesul pentru zona de fiscalitate si vor fi anuntati ulterior prin email si telefon.

Sursa foto: CFO, Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Carrefour integreaza o platforma ce verifica calitatea alimentelor