Ideea de a infiinta firma Thinkbig i-a venit lui Adrian Gheorghe, in 2004, cand a vrut sa-si deschida chiar o afacere in franciza.

"Dupa ce am facut mai multe cautari pe aceasta piata, m-am oprit ca majoritatea la franciza Fornetti. Gasisem chiar o locatie foarte buna, prin zona Piata Romana, in centrul Bucurestiului, insa cei de la Fornetti aveau un maldar de solicitari inaintea mea, era o lista de asteptare prea mare", isi aminteste Adrian Gheorghe.

Atunci, studentul de la Academia de Studii Economice, Adrian Gheorghe si-a dat seama ca sunt foarte multi oameni care vor sa-si deschida o franciza. Dupa aproximativ patru luni de cercetare pe piata francizelor, Adrian Gheorghe a deschis alaturi de un prieten o firma care sa se ocupe de toti oamenii care asteapta sau care vor sa-si deschida o franciza, si nu stiu exact ce afacere sa aleaga.

"Thinkbig s-a nascut din dorinta fondatorilor de a oferi servicii profesioniste de consiliere in gasirea celei mai bune francize", spune Adrian Gheorghe, managing director la Thinkbig International.

La drum cu 2.000 de euro

Numele firmei ne face sa ne "gandim la nivel mare", iar cei de la Thinkbig spun ca aveau nevoie de o marca, de un nume care sa-i diferentieze de concurenta. Pasionat de markenting si cu cunostinte in vanzari, Adrian Gheorghe a lucrat pentru diferite organizatii studentesti carora le aducea fonduri de la companii mari.

Sursa: http://www.baniinostri.ro/afaceri/poveste_all.php?ContentID=113

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Succese »Citeste si
MAFIA retrocedarilor: LISTA celor mai mari 30 de despagubiri