Holiday Market va oferi publicului larg ofertele speciale "Inscrieri Timpurii" pentru destinatii romanesti si Early Boooking pentru destinatiile externe, evenimente, prezentari de destinatii si produse turistice.

Editia din acest an a Holiday Market reuneste peste 100 de expozanti, pe o suprafata de peste 5.000 mp, unde isi prezinta ofertele agentii de turism ANAT, Birouri de Turism in Romania ale unor tari, parteneri straini ai agentiilor romanesti din tari ca Cipru, Bulgaria, Malta, Indonezia, Israel, Turcia, Asociatiile de promovare a turismului regionale Litoral - Delta Dunarii, Maramures, Bucovina, Brasov, Sighisoara, Sibiu, Prahova, Rasnov, Gorj, cat si autoritati locale - Primaria Municipiului Campulung, Primaria Municipiului Alba-Iulia, Consiliul Judetean Harghita.

"Targul este dedicat vacantelor de vara si programelor noastre Inscrieri Timpurii/Early Booking. Demaram si o noua Campanie de educatie si informare a consumatorului de servicii turistice roman, alaturi de partenerii nostri, sub sloganul O 9atitudine in turism!", a declarat Corina Martin (foto), presedinte ANAT.

Holiday Market 2011 are ca parteneri Primaria Generala Bucuresti si Asociatia Nationala a Protectiei Consumatorului si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (ANPCPPSR).