Corina Martin a fost realeasa presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) si isi propune, printre obiectivele noului mandat, sa convinga autoritatile sa elimine TVA pentru agentiile care aduc turisti in Romania.

Corina Martin a fost realeasa presedinte al asociatiei pentru un mandat de doi ani si a fost singurul candidat la acest post, informeaza Mediafax.

"Imi propun pentru urmatorul mandat consolidarea imaginii asociatiei, noi parteneriate cu institutii si organizatii si obtinerea de avantaje pentru agentiile de turism membre", a declarat Corin Martin.

Ea a adaugat ca va incerca sa obtina de la autoritati o serie de avantaje fiscale si legislative.

"Vom incerca sa obtinem eliminarea TVA la incoming. De asemenea, vom continua negocierile cu turoperatorii straini si cu institutiile statului, in incercarea de a atrage cat mai multi turisti", a spus Martin.

La sedinta asociatiei a fost ales si consiliul director, format din Ciprian Popescu, managerul Danubius TUI Constanta, si Gabriel Radu, directorul agentiei Discovery Pitesti - prim-vicepresedinti, si din Adriana Goicea (Cocktail Holidays Bucuresti), Dragos Horhocea (Agetur Focsani), Dumitru Nanescu (Inter Tour Bacau) si Mihaela Chiru (Micomis Brasov) - vicepresedinti.

ANAT are peste 800 de agentii de turism membre in intreaga tara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Nicolae Demetriade este noul presedinte ANAT
Setari Cookie-uri