Hampton by Hilton Cluj va fi inaugurat la inceputul lui 2012, oferind oaspetilor sai 107 camere in centrul orasului Cluj Napoca. Anuntul vine dupa semnarea acordului pentru Hampton by Hilton Brasov care se va deschide tot in 2012.

“Romania reprezinta o piata pe care activam resurse de dezvoltare suplimentare, iar apetitul semnificativ pentru portofoliul nostru de branduri, evident in randul investitorilor din regiune, continua sa creasca,” a declarat Patrick Fitzgibbon, senior vice president, development, Europa & Africa, Hilton Worldwide.

Cladirea noului hotel va include oferta specifica brandului Hampton by Hilton, avand un hol elegant, acces gratuit la Internet in incinta, un centru de fitness si o zona de lucru.

Citeste si:

Avand peste 90 hoteluri incluse in proiectele sale de dezvoltare din intreaga Europa, Hilton Worldwide priveste Romania ca pe o piata strategica de dezvoltare in cadrul planurilor sale globale.

Printre hotelurile incluse in planurile de dezvoltare ale Hilton Worldwide se numara: DoubleTree by Hilton Oradea, DoubleTree by Bucharest, Piata Unirii, DoubleTree by Hilton Ploiesti si Hampton by Hilton Brasov. Toate acestea se vor alatura Hilton Athenee Palace Bucuresti si Hilton Sibiu care au fost deja deschise.

Brand-ul Hampton – Hampton Inn, Hampton Inn & Suites, Hampton Inn by Hilton, Hampton Inn & Suites by Hilton si Hampton by Hilton – este lider pe segmental hotelurilor cu costuri medii. Avand peste 1.800 de proprietati la nivel global, Hotelurile Hampton fac parte din Hilton Worldwide, cea mai mare companie ospitaliera globala.