Aproape 1 milion USD au fost investiti in transformarea unei cladiri vechi de 80 de ani din centrul istoric al Bucurestiului intr-un hotel pentru oamenii de afaceri. Aceasta este a treia investitie a oamenilor de afaceri olandezi: Jerry van Schaik, Gijsbert Huijink si Joost Baakman, dupa succesul avut cu Amsterdam Grand Cafe si magazinul de mobila si decoratiuni European Heritage.

“Cladirile din centrul istoric au un caracter puternic. Aceasta zona este destinata a fi centrul prosper al capitalei, daca este sustinuta de investitii. Suntem optimisti in ceea ce priveste viitorul si vom continua sa ne aducem contributia.” – Jerry van Schaik, co-proprietar al hotelului.

“Centrul Vechi va continua sa se dezvolte in urmatorii ani. Suntem activi in cautarea de noi investitii in zona si incurajam investitorii privati sa ni se alature. Nu este un lucru usor de facut, dar restaurarea acestor cladiri ne-a adus cu siguranta mari satisfactii.”

In procesul de renovare s-a asigurat mentinerea trasaturilor originale ale cladirii data in folosinta in anul 1925 ca sediu de banca. Acum, dupa 80 de ani si 1 an de renovare, Rembradt este singurul business boutique hotel din aceasta zona. Cu o capacitate de 15 camere, hotelul ofera o gama completa de servicii pentru oamenii de afaceri, inclusiv Klein Bar & Bistro, locul ideal pentru a conduce intalnirile de afaceri.

Hotelul Rembrandt a fost deschis in luna ianuarie 2005. Eminenta Sa, Domnul Pieter-Jan Wolthers, Ambasador al Olandei la Bucuresti va oficia inaugurarea hotelului sambata, 12 martie.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »