KLM reduce preturile de sarbatori, cu pana la 45%, pentru peste 70 de destinatii din Caraibe, Asia si America de Nord.

Biletele trebuiesc achizitionate in perioada 5-19 noiembrie. Perioada de calatorie a biletelor achizitionate fiind intre 5 noiembrie si 11 aprilie 2014.

Pentru destinatiile din America de Nord calatoria este permisa in perioada 5 noiembrie -11 aprilie 2014, mai putin perioada 18 – 23 decembrie si 02-06 ianuarie 2014.

„Peste 4.300 de pasageri romani au calatorit in 2012 in destinatii din Caraibe si Oceanul Indian (individuali, exclusiv grupurile cu agentiile de turism). Mai mult de 54% dintre acestia au ales sa calatoresca cu Air France KLM datorita conexiunilor disponibile, serviciilor la bord si preturilor promotionale. Pana pe 19 Noiembrie, romanii pot opta pentru bilete de avion spre destinatii exotice din zona Caraibelor, precum Saint Martin, Aruba, Curacao si Havana, pentru preturi incepand de la 699 euro, zbor dus-intors din Bucuresti.”, a declarat Nicoleta Visan, marketing manager Air France KLM Romania.

Pe langa Caraibe, incluse in promotie mai sunt si destinatii din Asiade la 579 euro, America de Sud de la 699 euro, Africa de la 649 euro si America de Nord de la 499 euro. Tarifele au toate taxele incluse si implica zborurile dus-intors din Bucuresti catre destina■iile vizate.

Ce servicii gratuite sau...
Citeste si: Ce servicii gratuite ascund biletele de avion


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Air France - KLM introduce zboruri noi in aceasta vara