Agentia de turism Perfect Tour a inregistrat o crestere cu 88% a cifrei totale de afaceri, de la 110 milioane lei la peste 206 milioane lei in 2013, datorita aportului adus de vanzarile de croaziere si de segmentul de business al companiei.

"Cresterea a fost generata atat de segmentul business travel, cat si de partea de vacante, unde Perfect Tour detine o cota de piata consistenta in segmentul clientilor cu venituri medii si mari. Vacantele de lux au reprezentat circa 25% din cifra de afaceri, iar cea mai spectaculoasa evolutie au inregistrat-o croazierele (+125%, fata de 2012)”, explica Sorin Vaduvoiu, director executiv Perfect Tour.

In 2014, Perfect Tour are planificate investitii de peste un milion de euro, axate pe doua segmente, tehnologie si componenta educationala. In ceea ce priveste cifra de afaceri, Perfect Tour estimeaza o crestere cu 18-20% si o consolidare a pozitiei sale pe cele mai importante segmente ale pietei.

Fondata in 2004, Perfect Tour are in prezent 12 locatii proprii si filiale in Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Croatia, Slovacia si Statele Unite ale Americii.

Perfect Tour este agentie acreditata IATA si este afiliata mai multor organizatii internationale, precum UFTAA, ASTA, CECTA, ANAT. De asemenea, Perfect Tour este agent autorizat al operatori internationali Tui, Dertour, Thomas Cook/Neckermann, GTA, Hotelbeds si linii de croaziera Costa Cruises, MSC Cruises, NCL.

Citeste si:
A crescut numarul romanilor care isi cumpara vacante cu un an inainte
A crescut numarul romanilor...

Sursa foto: Vacanta, Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Profi a lansat un nou concept de magazin, fiiGo