Florin Jianu a postat sambata pe Facebook un selfie cu el pe litoral cu mesajul "Haideti sa promovam Romania creativ: Lansez astazi ideea ,Selfie de Romania': va rog sa postati selfies ca turisti din Romania. Bineinteles, cu provocarea a cat mai multor alti prieteni".

Florin Jianu i-a provocat sa faca selfie-uri pe consultantul in turism Razvan Pascu, pe vice-presedintele ANAT Corina Martin, pe Aurelia Cristea, pe ministrul Fondurilor Europene Eugen Teodorovici, pe ministrul delegat pentru energie Razvan Nicolescu si pe proprietarul Eurolines Dragos Anastasiu.

Intr-un comentariu la postul sau, Florin Jianu mentioneaza si ca cei provocati trebuie sa faca selfie-ul in 24 de ore si neaparat la un obiectiv turistic.

Citeste si:

Florin Jianu este ministrul delegat pentru IMM-uri si Turism. El a fost presedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania. Leapsa cu selfie-uri turistice a ministrului vine in contextul in care in prezent sunt pe val atat provocarile Ice Bucket Challenge, cat si listele cu 10 carti care te-au marcat.

Cum vi se pare initiativa lui Florin Jianu? Merita Romania un selfie?