Agentia Christian Tour estimeaza ca 15.000 de seniori romani vor calatori in Europa intre septembrie 2014 si mai 2015, prin programul turistic Senior Voyage. Numarul turistilor prin acest program este in crestere cu 25-30% fata de 2013.

Lansat in 2010, Senior Voyage este un concept de travel prin care persoanele de peste 55 de ani pot beneficia de programe complete pentru a-si petrece vacantele in perioada sezonului turistic cuprins in intervalul septembrie-mai, in Italia, Spania, Cipru, Grecia, Turcia, Franta, Portugalia, dar si in Israel sau Dubai.

"In patru ani de cand agentia Christian Tour a lansat pe piata acest program turistic destinat persoanelor de peste 55 de ani, peste 45.000 de seniori au beneficiat de el. Dorinta noastra este aceea ca acest produs sa fie accesibil pentru cat mai multa lume. Acesta este si motivul pentru care grupul de companii care activeaza sub umbrela Memento Holidays subventioneaza o parte din costurile calatoriei", a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Seniorii vor putea calatori in perioada septembrie - mai 2015 in Elvetia, Coasta de Azur, Costa Brava, Costa del Sol, Madrid-Barcelona, Napoli-Sorrento, Sicilia, Toscana, Roma, Grecia (Corfu, Zakynthos, Creta, Kos), Antalya-Cappadocia, Istanbul, Cipru, Romania, Israel, Dubai, Portugalia, croaziera Mediterana de Vest si croaziera Dubai-Oman.

Pretul cel mai mic de la care pleaca un astfel de pachet este de 155 euro/persoana catre Istanbul cu autocarul, iar cel mai mare de la 699 euro/persoana pentru o croaziera Dubai-Oman. Destinatiile vedeta Senior Voyage din acest sezon sunt Elvetia, Madrid-Barcelona si croaziera Dubai-Oman.

Christian Tour are 8.000 de membri in clubul Senior Voyage. Compania a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri de 45 milioane de euro. Christian Tour se afla pe piata de 17 ani si detine 28 de agentii proprii in toata tara, cu 125 de angajati.

Printre marile agentii de turism din Romania se afla si Perfect Tour, Paralela 45, Happy Tour, Eximtur.

Sursa foto: Seniori care pleaca in vacanta/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri