George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare, potrivit unor surse din piata, citate de News.ro.

Ghizi colaboratori ai companiei Omnia Turism spun ca au aflat despre moartea lui George Negru, dar nu cunosc alte detalii. ”Atat am aflat si noi, ca este mort. Nu stim mai multe detalii. Ne suna continuu telefoanele”, au declarat acestia.

Acesta s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare, potrivit unor surse din piata, citate de News.ro.

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a declarat ca va face verificari pentru ca turistii care au cumparat pachete prin agentie sa ajunga cu bine la destinatie.

”Acum am aflat si noi. Facem verificari pentru ca cetatenii care au achizitionat pachetele turistice sa fie siguri ca se pot deplasa catre acele destinatii. Si totodata ca cei care sunt plecati deja sa fim siguri ca se vor intoarce in siguranta acasa”, a declarat ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

Sursa foto: Anton Prado PHOTO / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri