De Black Friday 2017, agentia de turism Christian Tour are reduceri de pana la 70% la destinatiile interne si de pana la 50% la destinatiile externe.

Black Friday 2017 in turism coincide cu targul care are loc la Romexpo, in perioada 16-19 noiembrie 2017. Astfel, Christian Tour le propune turistilor vacante in destinatii exotice precum Maldive (sejur de la 1.850 euro/pers.), Thailanda (1.783 euro/pers. in camera dubla + 310 euro taxe de aeroport), Singapore si Bali (1.641 euro/pers in camera dubla + 310 euro taxe de aeroport).

Pentru sezonul estival 2018, Christian Tour estimeaza o crestere cu 50% a numarului de romani care vor alege sa-si petreaca vacanta de vara intr-o statiune din Turcia si un plus de 15% a celor care se vor indrepta spre Grecia. Catre statiunile din Turcia, destinatii cautate pentru serviciile all inclusive si hotelurile de patru si cinci stele, compania va opera peste 15 zboruri charter pe saptamana, cu plecare de pe principalele aeroporturi din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Arad, Oradea, Iasi, Bacau si Targu Mures.

Pentru Turcia, pachetele turistice au tarife ce pornesc de la 285 de euro (7 nopti de cazare la un hotel de cinci stele in regim all inclusive si transport cu avionul).

Tot la Targul de Turism, Christian Tour va lansa un sistem dinamic, dezvoltat de divizia de tehnologie a grupului si asemanator celui folosit de companiile aeriene low-cost, prin care pot fi achizitionate doar bilete de avion catre aeroporturi din statiunile din Turcia. Astfel, biletul de avion catre aceste destinatii va costa de la 49 de euro de persoana, cu toate taxele incluse.

Pentru Grecia, touroperatorul estimeaza pentru sezonul estival 2018 o crestere cu 15% a numarului de turisti. La standul agentiei de la Targul de Turism de la Romexpo, un pachet care include doar cazarea pentru o saptamana la vara in una din insulele grecesti costa de la 17 euro. Turistii care prefera calatoriile in Grecia cu avionul gasesc vacante de o saptamana cu zbor inclus de la 195 de euro de persoana.

Tot la Targul de Turism, Christian Tour lanseaza programul First Minute Circuite, un concept nou prin care turistii sunt provocati sa descopere o destinatie prin intermediul tuturor simturilor, de la vaz (obiective turistice, activitati) pana la gust (savori locale, gastronomie, piete traditionale). Programul aduce o destinatie noua pe piata romaneasca: El Camino, drumul pelerinilor catre Santiago de Compostela.

Citeste si: Noi destinatii de vacanta. Reduceri de pana la 50%

Sursa foto: Marie Maerz/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri