Wizz Air adauga a zecea aeronava in flota si lanseaza patru rute noi: Bucuresti - Goteborg, Nisa, Kutaisi, Atena. In plus, va creste frecventele de operare catre 8 destinatii din Bucuresti catre Barcelona, Bari, Billund, Eindhoven, Geneva, Londra Luton, Paris Beauvais si Tel-Aviv.

In total, Wizz Air va avea 24 de zboruri aditionale saptamanale cu plecare de la Bucuresti.

Preturi Wizz Air pe rute noi

Noua aeronava este Airbus A321 cu 230 de locuri. Preturile Bucuresti - Goteborg pornesc de la 149 lei si vor fi operate miercuri si duminica. Pentru Bucuresti - Nisa preturile incep de la 229 lei si vor fi operate marti, joi si sambata. Bucuresti-Kutaisi costa de la 119 lei, iar zborurile au loc marti, joi si sambata.

In primele 6 luni, peste 1,6 milioane de pasageri au calatorit cu Wizz Air, traficul fiiind in crestere cu 10% fata de aceeasi perioada din anul anterior. Anul acesta, Wizz Air are peste 4,2 milioane de locuri la vanzare, spre 47 de destinatii din 20 de tari, cu tarife de la 39 de lei pe segment cu tot cu taxe.

Compania aniverseaza 11 ani de la deschiderea bazei din Bucuresti, peste 19 milioane de pasageri au calatorit din 2007 pana in prezent. Investitiile totale depasesc 1,1 miliarde de dolari. Compania are 400 de angajati la Bucuresti, in total fiind 1000 pe plan local.

Wizz Air are 141 de rute catre 22 de destinatii. Anul acesta, 20 de noi rute au fost anuntate din Romania. Compania are 25 de aeronave care opereaza de pe aeroporturile din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri