Lidl Tour, magazinul online cu vacante al retailerului german, aniverseaza 3 ani de la lansarea in Romania si estimeaza ca va mentine si anul acesta un ritm de crestere a cifrei de afaceri de peste 60%, raportat la rezultatele inregistrate in anul anterior.

Printre destinatiile preferate ale romanilor care au cumparat pachete turistice prin Lidl Tour se numara Romania, Turcia, Grecia, Spania sau Italia. Anul acesta, Lidl Tour include in portofoliul sau noi destinatii exotice, in Patagonia si Tara de Foc, circuite in Africa de Sud, dar si o croaziera de lux in Alaska. Pentru iubitorii de tari exotice, croaziera in Patagonia si Tara de Foc va oferi pe rand momente unice in: Buenos Aires sau Parisul Americii de Sud, Montevideo, Peninsula Valdes sau locul de unde pot fi admirate balenele si leii de mare, Ushuaia, capitala Tarii de Foc sau cel mai sudic oras din lume, Stramtoarea Magellan si multe alte locuri populare din Argentina, Uruguay si Chile.

Pentru cei pasionati de natura, plajele de nisip alb si apele turcoaz ale Oceanului Indian din circuitul Africii de Sud vor oferi cele mai impresionante peisaje. Printre destinatiile circuitului se numara si Johannesburg, cel mai mare oras din Africa de Sud, dar si Canionul Blyde River, al treilea cel mai mare canion din lume. Circuitul nu ar fi complet fara vizitarea orasului Cape Town si Capul Bunei Sperante, singurul loc din lume unde pot fi intalniti babuinii Chacma.

Circuitele si croazierele Lidl Tour sunt preferate de persoanele cu varste de peste 55 de ani, in timp ce familiile cu copii prefera destinatiile cu transport direct, in Grecia sau Turcia. Tinerii sunt cei care aleg, in mare parte, pachetele speciale pentru concerte dintre ofertele Lidl Tour. Printre pachetele preferate de clientii Lidl Tour se numara: sejururile All Inclusive pe litoralul din Romania, Turcia sau Spania, dar si circuitele in Europa cu mic dejun sau demipensiune, in Spania si Italia.

In ceea ce priveste planificarea vacantelor, din cifrele inregistrate in primele trei luni ale lui 2019 de Lidl Tour, vacantele rezervate in perioada Early Booking sunt in crestere puternica. Media de rezervare este cu aproximativ 3 luni inainte de data plecarii, iar la circuitele exotice aceasta medie poate creste la peste 4 luni de zile.

Citeste si:
Cea mai lunga croaziera din toate timpurile:245 de zile in jurul lumii
S-a lansat cea mai lunga...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Croazierele schimba standardele in turism: ce servicii noi ofera