Perioada concediilor la plaja a inceput sa se extinda pana la finalul lunii septembrie, pentru ca multi romani vor sa profite de avantajele pe care le presupune o vacanta la inceput de toamna: pachete turistice mai ieftine cu pana la 50%, temperaturile inca potrivite si statiuni mai putin aglomerate.

Daca in urma cu cativa ani, toamna nu era un sezon popular pentru vacantele la plaja, acum ca obiceiurile turistilor s-au schimbat si multi aleg calatoriile in extrasezon. Anul acesta, charterele Christian Tour catre statiuni din Grecia, Turcia, Egipt si Tunisia sunt pline si in luna septembrie, a transmis Raluca Hatmanu, directorul de marketing al agentiei.

Cele mai multe rezervari pentru pachetele estivale de pe www.christiantour.ro si in agentiile din reteaua Christian Tour au fost inregistrate pentru prima saptamana a lunii septembrie, pana la debutul anului scolar. Dupa data de 9 septembrie, numarul familiilor cu copii care merg in vacanta scade simtitor, iar locul lor este luat de studentii si corporatistii care nu au reusit inca sa plece intr-un concediu.

Insulele grecesti sunt primele alegeri pentru cei care isi doresc o vacanta la mare in luna septembrie. Pe locul doi in topul celor mai cautate destinatii pentru concediul din toamna este Turcia, iar podiumul este completat de Egipt. Ofertele de vacanta last minute la inceput de septembrie pornesc de la 33 de euro/persoana/sejur de 7 nopti.

Christian Tour a lansat programul EstivALL, care se adreseaza celor care au fost prea ocupati in timpul verii pentru a merge in vacanta si care se pot bucura de programe complexe in destinatii insorite in extrasezon, in lunile noiembrie 2019 – aprilie 2020. Acestia pot calatori in Cappadocia, patria dervisilor rotitori, cu doar 165 de euro de persoana, suma care acopera costurile pentru 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Antalya, transferuri si transport cu autocarul pe durata programului. Un pachet in aceleasi conditii, dar pe Coasta Liciei, in Turcia, costa tot 165 de euro/persoana.

O alta destinatie din programul EstivALL este Egipt, unde un pachet care include 4 nopti de cazare la hotel de 5 stele cu demipensiune in Hurghada, 3 nopti de cazare cu mic dejun in Cairo, transport cu avionul Bucuresti-Hurghada, transferuri si transport cu autocarul pe durata programului costa de la 400 de euro de persoana.

Citeste si: Christian Tour, afaceri in crestere datorita vanzarilor de vacante in Grecia si Turcia

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri