Având în vedere deciziile autorităților, Tarom va supenda operarea zborurilor comerciale spre/dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din/către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de două zile, începând cu data de 2 ianuarie 2021, ora 21:20, conform Hotărârii în vigoare.

Astfel, zborul din data de 4 ianuarie 2021, București OTP - Londra LHR - București OTP (RO391/2 OTP-LHR-OTP) va fi ANULAT.

Toți pasagerii posesori de bilete pe cursa din 4 ianuarie 2021, vor fi reprotejați pe cursa din ziua urmatoare, 5 ianuarie 2021 București OTP - Londra LHR - București OTP (RO391/2 – 5 ianuarie).

Program de zbor pentru 5 ianuarie

Detalii operare: 05 ianuarie 2021

  • RO391 - decolare 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞ș𝐭𝐢, ora locală 12:20 -> sosire 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐫𝐚, ora locală 14:05
  • RO392- decolare 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐫𝐚, ora locală 14:50 -> sosire 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞ș𝐭𝐢, ora locală 20:10

Mesajul de reprotejare pentru cursa din 5 ianuarie 2021 va fi transmis în format electronic, via email, tuturor pasagerilor posesori de bilete pe cursa din 4 ianuarie 2021.

Pasagerii care călătoresc în Marea Britanie au obligaţia de a completa un formular, care poate fi găsit AICI.

Vă informăm că acest formular este obligatoriu şi nu vă este permisă intrarea pe teritoriul Marii Britanii în cazul în care nu aţi completat formularul.

Pasagerii vor purta masca pe toată durata zborului precum și în incinta aeroporturilor de origine, transfer și destinație.

Pasagerii care călătoresc în Marea Britanie au obligația de a se autoizola timp de 10 zile dacă sosesc din România. Pasagerii care călătoresc din Marea Britanie în România, au obligația de a se autoizola timp de 14 zile.

Sursa foto: Tarom/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri