Lufthansa îşi suspendă zborurile către Beirut până la 16 octombrie inclusiv, a anunţat un purtător de cuvânt al transportatorului aerian german, în a şaptea zi a unui război dintre Israel şi Hamas declanşat de un atac sângeros şi fără precedent al mişcării palestiniene.

Purtătorul de cuvânt al primei companii aeriene europene a citat "situaţia actuală din Orientul Mijlociu" drept motiv pentru această suspendare, notează Agerpres.ro.

El a confirmat astfel informaţia transmisă de doi pasageri care nu au mai putut lua avionul pentru cursa Frankfurt-Beirut.

În urma cu o săptămână, Lufthansa anunţase deja suspendarea zborurilor către Tel Aviv "din cauza situaţiei de securitate".

Această suspendare este în vigoare până la 22 octombrie, a amintit vineri seara purtătorul de cuvânt.

Pe de altă parte, zboruri de evacuare a cetăţenilor germani blocaţi în Israel au fost organizate joi şi vineri de guvernul german.

"După ce aproximativ 950 de cetăţeni germani au fost evacuaţi joi, peste 850 de germani au părăsit Israelul vineri", a indicat vineri seara pe platforma X Ministerul german de Externe.

Aceste zboruri organizate de Lufthansa la cererea Ministerului Afacerilor Externe au făcut legătura între Tel Aviv, Frankfurt şi Munchen.

Sursa foto: Pexels.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri