Islanda

Islanda

Începând din orașul Reykjavik, această călătorie vă oferă o părticică din frumusețea naturală a Islandei. Pe parcursul călătoriei, te vei putea bucura de minunatul peisaj cu cascade, vulcani și ghețari, pecum și de faimoasa lagună albastră.Dacă esști norocos, vei putea urmări chiar și aurora boreală.

În timpul în care vizitezi Islanda vei putea participa și la un program local de reîmpădurire din Valea Haukadalur, plantând singur cinci copaci și vizita o fermă islandeză pentru a afla despre mâncarea tradițională. Cea mai bună perioadă pentru a vizita Islanda este în noiembrie.

Sursă foto: Unsplash

Austria

Austria

Austria este locul ideal pentru iubitorii de schi - în special Alpii austrieci din Tirol. În inima munților, există toți schiorii sunt bineveniți. În ceea ce privește cazarea, cele mai populare locuri pentru turiști sunt cabanele.

Amplasat în pitorescul sat tirolez Hopfgarten, unul dintre cele mai mari regiuni de schi din lume, Haus Schöneck este o cabană de schi potrivită pentru turiști. Cabana se află la doar 1,6 km de stația principală de telegondolă.

Această călătorie include activități precum zborul cu parapantă, precum și o vizită în sat pentru a degusta bunătățile locului. Ianuarie și februarie sunt cele mai bune luni pentru a vizita acest loc.

Sursă foto: Unsplash

Croația

Croația

Cu mări strălucitoare, nisipuri albe și puncte istorice interesante, Croația este bijuteria mediteraneană care are totul. Potrivit agenției de turism, anotimpul potrivit pentru a vizita această țară este primăvara, în luna mai.

Există o mulțime de locuri pe care le poți vizita în Croația. Poți descoperi vechile cătune ale insulei Hvar, admira arhitectura venețiană din Korcula sau vizita vechiul oraș Dubrovnik, locație cunoscută mai ales pentru filmările din Game of Thrones.

Sursă foto: Pexels

Canada

Canada

Canada este orașul potrivit care îmbină aerul proaspăt al pădurilor și munților cu zgârie-norii.Turiștii vor putea face o plimbare în natură sau drumeții pe munte. Cascadele sunt atracția principală, una dintre cele mai frumoase și mai cunoscute fiind Cascada Montmorency, pe care o poți găsi în Quebec.

Dacă te simți aventuros și ești un spirit sportiv, vei putea practica și sportul canoe. În cazul în care astfel de aventuri nu sunt pe placul tau, te poți plimba cu o telegondolă sau telescaun până în vârful munților.

Sursă foto: Unsplash

Sursa foto: Unsplash