Belgian Beer World este cel mai nou muzeu al berii din Belgia, care promovează istoria berii belgiene și toate cele 430 de fabrici. Noua locație în care vei merge „pe drumul hameiului” este amplasată într-un loc mai puțin convențional, aflându-se într-o fostă clădire a bursei din Bruxelles.

Biletele pentru adulți costă 17 euro, iar studenții și pensionarii beneficiază de o reducere, un bilet costând 14 euro. Cei care vor să viziteze muzeul trebuie să știe că locurile în muzeu sunt limitate și că trebuie să își facă o rezervare în prealabil.

Belgia produce aproximativ 1.600 de tipuri de beri, iar cultura acestei băuturi și-a asigurat un loc pe lista globală UNESCO. Noul centru prezintă producția din Evul Mediu, când berea era o alternativă sigură la apa contaminată, iar hameiul a fost introdus ca agent de conservare. Turul se încheie cu o bere, servită de un barman virtual, în barul de pe terasa de pe acoperișul clădirii.

Sursă foto: visitbrussels

Sursa foto: visit.brussels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri