Odată cu începutul de an apar și planurile pentru următoarele 12 luni. Iar dacă pe lista planurilor se află și o vacanță, iată care sunt cele mai ieftine luni ale anului în care e bine să rezervați un sejur, potrivit datelor analizate de Airbnb.

În general, se pare că primele luni ale anului sunt cele mai bune. Potrivit platformei, luna martie este cea mai ieftină perioadă pentru a face o rezervare – ianuarie și februarie sunt cele mai bune luni pentru sejur, pe baza prețului mediu pe noapte pentru toate duratele de evadare.

Cu toate acestea, dacă simțiți că ați ratat barca în aceste luni anul acesta, nu vă temeți. Septembrie și începutul lunii octombrie tind să aibă o gamă largă de opțiuni la prețuri accesibile, notează METRO.co.

De asemenea, se pare că sejururile prietenoase cu bugetul vor crește în popularitate în prima jumătate a anului. Având în vedere conturile bancare triste de după Crăciun, Airbnb a sugerat și trei sfaturi pentru a găsi cele mai bune oferte pe platformă.

  • Primul sfat ține de încercarea categoriei „nou”, care evidențiază casele adăugate în ultimele 10 săptămâni. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când gazdele se alătură Airbnb, deseori stabilesc un „preț atractiv” pentru a-și evidenția proprietățile nou listate.
  • De asemenea, acordați atenție „ofertelor speciale” de pe platformă, unde gazdele pot oferi în mod proactiv reduceri oaspeților în funcție de momentul în care alegeți să rezervați. Unele pot oferi chiar prețuri mai mici oaspeților care rezervă în ultimul moment sau mai în avans.
  • Dacă sunteți bucuros să închiriați o cameră privată, mai degrabă decât un loc întreg, aceasta este o altă modalitate de a economisi bani.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri