De Ziua Unirii Principatelor Române, Societatea de Transport București (STB) și Primăria Capitalei își deschid porțile către o experiență fascinantă pentru bucureșteni. Miercuri, 24 ianuarie, între orele 11.00 și 16.00, Depoul Dudești devine gazda unui eveniment deosebit - "Ziua Porților Deschise", conform unui anunț făcut de STB.

Evenimentul oferă bucureștenilor oportunitatea unică de a face o călătorie în timp, pătrunzând în fascinanta istorie a transportului public din București. În cadrul depoului, vizitatorii vor putea admira și explora modele de tramvaie din perioada interbelică. Acestea au fost complet recondiționate, menținându-și funcționalitatea și detaliile autentice ale dotărilor din acea epocă.

Călătoria continuă cu expoziții variate reprezentând diverse perioade, începând cu anii '50 și până în anii '80. Evenimentul atinge prezentul cu prezentarea noilor modele de transport în comun, printre care se numără Tramvaiul Imperio, Autobuzul Electric și Troleibuzul Solaris.

Toate mijloacele de transport, indiferent de vechime sau modernitate, vor putea fi explorate de către participanți. Este o ocazie rară de a observa și de a înțelege evoluția transportului public în București, de la tramvaiele nostalgice ale anilor de după război până la noile inovații tehnologice.

Sursa foto: Sogodel Vlad / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri