Compania de transport aerian Ryanair va opera de anul viitor curse pe doua noi rute, din Constanta spre Bologna (Italia) şi spre unul din orasele spaniole, a declarat presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului - Litoral, Corina Martin, citat de NewsIn.

"In urma succesului inregistrat de compania irlandeza cu ruta Constanta - Pisa, Ryanair a decis sa mai deschida cel putin doua rute cu plecare din Constanta. Astfel, in luna martie, operatorul va inaugura ruta Constanta - Bolona, si tot anul viitor va deschide o ruta care va opera de pe aeroportul Constanta cu destinatia Spania", a precizat presedintele Asociatiei Litoral.

Totodata, Corina Martin a mentionat ca autoritatile locale constantene, impreuna cu Asociatia Litoral poarta discutii cu reprezentantii operatorului aerian pentru deschiderea unor eventuale rute Constanta - Roma. De asemenea, acesta a mentionat ca aeroportul constantean se claseaza pe primul loc intr-un clasament al Ryanair in ce priveste cantitatea de bagaje transportate.

Ryanair este o companie aeriana irlandeza si este lider in transport aerian low-cost din Europa.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si