Statiunile aflate pe litoralul Marii Negre, dar si cele montane, si-au adjudecat in acest an primele locuri in preferintele turistilor care si-au cautat vacante pe Internet.
In vara asta se poarta Constanta si Sinaia. Nu e un slogan folosit de casele de moda, ci unul preferat de turistii romani care isi aleg destinatiile de vacanta de pe Internet.

Potrivit unui clasament realizat de compania Neogen in luna iulie, cele doua orase sint cele mai cautate. Urmatoarele locuri, in topul cautarilor realizate de internauti in aceasta vara, sint ocupate de Delta Dunarii, Mamaia, Eforie si Costinesti.

Doar Mangalia a ocupat ultimul loc in topul celor mai apreciate 10 locuri de vacanta. Aceasta a fost surclasata de alte destinatii montane, precum Cheia, Moeciu si Valea Doftanei.

In ceea ce priveste destinatiile straine, Grecia si-a rezervat primul loc in preferintele internautilor. Urmeaza Turcia si Ungaria. Clasamentul a fost realizat pe baza cautarilor online realizate in luna iulie de circa 5.000 de persoane.

Neogen a fost infiintata in anul 2000. Compania acopera mai multe tipuri de servicii online, respectiv recrutare, anunturi de vinzare-cumparare, matrimoniale, publicitate si hosting.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Investitii in domeniul schiabil din Romania. Lista partiilor de schi