Plecarea din Bucuresti va fi la ora 12.20 PM, iar sosirea in New York la 4.05 PM. Zborul care va fi reluat din 2 iunie 2009, a fost programat pentru a satisface atat calatorii de afaceri cat si pe cei de agrement care zboara din capitala Romaniei catre cea mai mare piata de calatorie si cel mai mare centru financiar.

Directorul de vanzari al Delta Romania, Corina Enciu, sustine ca noul program ofera deopotriva confort pentru calatoriile de afaceri si de agrement, prin zborurile care sosesc in New York, la timp pentru o cina devreme cat si prin zborul in timpul noptii catre Romania.

"Suntem incantati de reluarea zborului din Bucuresti in aceasta vara. De la New York, clientii nostri pot avea conexiuni foarte bune pentru mai mult de 40 de destinatii in Statele Unite, Canada, America Latina si Caraibe. De-a lungul istoriei, cele mai populare destinatii pentru clientii nostri romani au fost New York, Las Vegas, Miami, Los Angeles, Orlando, San Francisco si Atlanta", a spus Corina Enciu.

Pentru consolidarea operatiunilor Delta din Romania si parte a procesului aflat in curs de desfasurare privind acordul de joint-venture dintre Delta si Air France, reprezentare comerciala a Delta Air Lines din Romania va tranzita catre Air France-KLM incepand cu 1 februarie anul acesta. Astfel, clientii care doresc sa calatoreasca cu Delta intre Bucuresti si New York-JFK si de aici catre alte destionatii pot apela la birourile de vanzari Air France-KLM si Delta Bucuresti.

Citeste si:

"Combinarea operatiunile noastre din Romania cu cele de la Air France si KLM ofera avantaje clare pentru clientii nostri din punct de vedere al retelei, programului si conexiunilor imbunatatite", a adaugat Enciu.

Delta Air Lines este cea mai mare companie aeriana din lume. Prin hub-urile sale din Atlanta, Cincinnati, Detroit, Memphis, Minneapolis-St. Paul, New York-JFK, Salt Lake City si Tokyo-Narita, transporatorii Delta, subsidiara sa NWA si Delta Connection ofera zboruri pentru mai mult de 376 destinatii din intreaga lume in 66 de tari si deserveste mai mult de 170 de milioane de pasageri in fiecare an.

Acordul de asociere incheiat in septembrie 2003 intre Air France si KLM a dat nastere celui mai mare grup de transport aerian din Europa in mai 2004, pe baza unui holding de companii aeriene, doua companii cu marci si de identitate proprie si trei domenii principale de business. Asocierea dintre Air France si KLM creeaza o retea globala unica, care se bazeaza pe hub-urile Paris-Charles de Gaulle si Amsterdam Schiphol. Grupul reprezinta 75 milioane de pasageri, 248 destinatii din intreaga lume si o flota de 623 de aeronave.