Ministerul Turismului a alocat 498.750 euro, respectiv 2.144.625 lei, pentru achizitionarea si montarea a cel putin 3.750 de indicatoare de informare amplasate in zone turistice si in unele destinatii care includ monumente din patrimoniul mondial UNESCO, potrivit unui anunt de licitatie al MT.

Durata contractului este de trei luni de la data atribuirii, iar pentru montarea si cumpararea unui indicator Ministerul Turismului va plati in medie 133 euro. Principalul criteriu de atribuire este cel mai scazut pret, finantarea urmand a fi asigurata de la bugetul de stat, anunta NewsIn.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare la licitatie este 28 august.

Firmele interesate sa participe la licitatie trebuie sa depuna o garantie de participare de 9.000 de euro si una de buna executie de 10% din valoarea contractului.

De asemenea, firmele interesate trebuie sa fi inregistrat in ultimii trei ani o cifra medie anuala de afaceri rezultand din activitatea corespunzatoare obiectului procedurii de cel putin 1,4 milioane de euro. De asemenea, participantii la licitatie vor face dovada ca au realizat un contract de servicii de cel putin 140.000 de euro sau trei proiecte a caror valoare cumulata sa fie de peste 240.000 de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Ce spune un specialist in turism despre Legea Turismului