Lant de complexuri turistice de lux

Actionarii companiei Delta Nature Resort, proprietara primului complex de lux din Delta Dunarii, intentioneaza sa-si extinda activitatea in restul tarii prin crearea unui lant de astfel de centre, situate in special in vecinatatea unor obiective turistice din patrimoniul mondial, dar si in Bucuresti.

"In acest moment, suntem in discutii cu potentiali investitori din Londra. In prima faza a acestui proiect ne orientam spre proprietati din Transilvania, Maramures, din zona Sucevei si suntem interesati de refacerea statiunii Borsec, ca centru balnear.

Totodata, suntem interesati de un hotel din Bucuresti pentru a completa lantul", a declarat presedintele si unul dintre actionarii companiei, Diwaker Singh (fost presedinte al operatorului de telefonie mobila TeleMobil). Potrivit acestuia, investitiile in acest proiect vor fi derulate de o alta companie, la care vor fi actionari majoritatea celor din Delta Nature Resort.
In actionariatul firmei se numara printre altii compania britanica Danube Delta Holding Limited (60,3%), Radu Georgescu - presedintele grupului Gecad, oamenii de afaceri Nicolae Ratiu, Ben Goldsmith si Michael Randomir, acesta din urma detinand par-ticipatii la firma britanica Marks & Spencer.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri