Compania aeriana KLM Royal Dutch Airlines va lansa, incepand cu 8 mai, curse regulate intre Amsterdam si Hangzhou - aeroportul Xiaoshan din China.
Aceasta destinatie este a sasea cursa regulata spre China a companiei KLM.

"Cu aceasta a sasea cursa regulata spre China, oferim acum nu mai putin de 36 de curse pe saptamana pentru o piata in crestere. KLM a imbunatatit astfel legatura dintre China si Europa, dar si restul lumii", a declarat Peter Hartman, presedinte &CEO KLM.

Noua cursa va fi operata de trei ori pe saptamana. Aeronava va decola de la Schiphol in zilele de luni, miercuri si sambata si va ateriza in Hangzhou a doua zi. Zborul de intoarcere KL 882 va decola de la Hangzhou martea, joia si duminica si va ateriza in Amsterdam in aceeasi zi.

Zborurile vor fi operate cu un aparat Boeing 777-200ER care poate transporta 318 pasageri.

Hangzhou este capitala provinciei Zhejiang, care impreuna cu provincia invecinata Fujian au o populatie de peste 80 de milioane de oameni. Via Hangzhou, pasagerii pot beneficia de zboruri de legatura catre alte destinatii din China. Impreuna cu partenerul sau, China Southern Airlines, KLM ofera curse catre Beijing, Chengdu, Guangzhou, Shanghai, Hong Kong si acum Hangzhou.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri