Proiectul Ice Hotel de la Balea Lac va fi dedicat anul acesta pietrelor pretioase si se va numi „Ice Hotel – Lights and Stones”, iar tarifele in sezonul 2010-2011 vor fi de 150 lei de persoana/noapte, respectiv 300 lei pentru o camera de doua persoane/noapte.

"In total, investitia se ridica la cifra zecilor de mii de euro si include constructia si amenajarea hotelului, a bisericii de gheata si a esplanadei cu expozitia de statui din gheata", au declarat reprezentantii Klingeis Consulting pentru wall-street.ro , care adauga ca valoarea incasarilor de anul trecut a reusit sa acopere intreaga investitie.

Ca o noutate, anul acesta, hotelul hibernal “se lanseaza” in formula extinsa, de 14 camere. Incaperile vor capata nuantele si irizatiile pietrelor pretioase si semi-pretioase carora le sunt dedicate: topaz, safir, smarald, diamante sau ametist.

Complexul va include un Ice Bar, un Ice Restaurant si o esplanada cu expozitie de statui din gheata. Suprafata totala de constructie a hotelului va fi de circa 650 de metri patrati, iar fiecare camera este dotata cu un pat dublu.

Citeste si:

Respectand traditia consacrata a editiilor trecute, “Ice Hotel 2011” va cuprinde si in acest sezon o serie de actiuni gandite special cu ocazia Sarbatorilor de iarna precum si activitati noi in afara sarbatorilor cum ar fi team-buildingurile.

Vazut initial doar ca o curiozitate excentrica rezervata turistilor iesiti din tipare, ICE Hotel, singurul hotel de acest gen din Europa de Sud-Est implementeaza un concept intalnit pana acum doar in tarile nordice ale Europei, Canada sau Japonia si are o anumita tema in fiecare an.