Furnizorul de servicii de curierat expres si logistica DHL International Romania, parte a grupului german Deutsche Post, a inaugurat la Cluj un nou terminal operational si o aeronava cargo care vor deservi partea de vest a tarii.
Noul avion DHL de la Cluj are un program de zbor care permite un timp mai mare la preluare a comenzilor pentru expedierile internationale cu plecare in aceeasi zi, in timp ce terminalul ofera posibilitatea procesarii unui volum sporit de colete si servicii de vamuire performante.

Alaturi de terminalele din Bucuresti si Arad, a treia poarta internationala pentru transport aerian DHL de la Cluj va aduce imbunatatiri reale din punct de vedere al programului de preluare a comenzilor in localitatile din judetele Cluj, Satu Mare, Mures, Sibiu, Bistrita.

Clientii DHL vor beneficia de livrare in aceeasi zi pentru mai mult de 90% din importurile pentru aceasta zona a tarii.

„Avem incredere ca aceasta investitie, dublata de reteaua extinsa pe tot teritoriul Romaniei, vor intari pozitia noastra pe piata din Romania”, a declarat Gian Sharp, managing director DHL International Romania.

Noul avion SAAB SF 340 care opereaza la Cluj de la jumatatea lunii decembrie va asigura zilnic legatura cu reteaua globala DHL – cea mai mare retea din lume unind peste 220 de tari si teritorii, 120.000 destinatii, 6.500 birouri si 300.000 de angajati.

DHL beneficiaza de o experienta unica de 20 ani de activitate pe piata din Romania, avand peste 450 de angajati, o retea proprie de 25 centre de expedieri si centre operationale in 23 de orase importante din tara si o flota de peste 250 de autovehicule.

Veniturile DHL realizate din expedieri internationale au inregistrat in 2010 o crestere de peste 10% fata de anul precedent, crestere datorata in special trimiterilor efectuate din si catre Europa.

Pentru 2011 DHL estimeaza de asemenea o crestere, in concordanta cu strategia de marire a cotei de piata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri