Compania aeriana Tarom reduce pretul biletelor pe ruta Cairo - Bucuresti pana la jumatatea lunii februarie, iar pentru zborurile spre Cairo restituie contravaloarea biletelor neutilizate sau ofera posibilitatea modificarii gratuite a datelor de calatorie.

Compania Tarom pune in vanzare, pana pe 7 februarie, bilete la tarife speciale de 170 euro, cu toate taxele incluse, pentru calatoriile pe tronsonul Cairo – Bucuresti, efectuate pana la data de 13 februarie inclusiv. Biletele cu reduceri sunt cele cumparate din Egipt.

In cazul in care achizitionarea biletului se realizeaza dintr-o alta tara sau de pe internet, la tariful de 170 euro se adauga si un tarif de serviciu pentru emitere, care variaza in functie de agentia ce emite biletul.

Pentru cei care doresc sa calatoreasca de la Cairo, via Bucuresti, catre Viena, Bruxelles, Sofia, Zurich, Larnaca, Frankfurt, Munchen, Barcelona, Madrid, Valencia, Lyon, Paris, Londra, Atena, Salonic, Budapesta, Roma, Chisinau, Belgrad, Istanbul si Amsterdam, pe zborurile operate cu aeronavele proprii ale companiei Tarom – a fost introdus un tarif de 241 euro, la care se adauga taxele aeroportuare aferente destinatiei alese.

Pasagerii care au bilete pe zborurile Tarom intre Bucuresti si Cairo, cu date de calatorie pana la 13 februarie inclusiv, beneficiaza de modificarea gratuita a datelor de calatorie, in limita locurilor disponibile si reprogramarea pe urmatoarele zboruri ale companiei pe aceasta ruta, pana la data de 27 februarie 2011, inclusiv pentru pasagerii care au utilizat partial biletul cumparat; restituirea contravalorii biletelor neutilizate, pentru pasagerii care renunta la calatorie; restituirea contravalorii tronsonului de zbor neutilizat, pentru pasagerii care au folosit partial biletul.

“Intelegem cu totii faptul ca situatia din Egipt este una exceptionala, de aceea, noi consideram ca este firesc sa ne ajutam pasagerii sa gaseasca cea mai buna solutie pentru ei. Am inlaturat restrictiile privind modificarea datelor de calatorie si le restitutim contravaloarea biletelor in cazul in care ei decid sa renunte la calatoriile programate catre aceasta destinatie”, a declarat Gabriela Bordea, director marketing si vanzari Tarom.

Schimbarea datelor de calatorie si restituirea biletelor trebuie realizate pana la data de 13 februarie 2011. Modificarea datelor de calatorie si reemiterea corespunzatoare pot fi facute atat la agentiile proprii Tarom cat si de catre agentii care au emis biletele respective.

In cazul in care pasagerii doresc rambursarea contravalorii biletelor, acestia trebuie sa se adreseze agentiei care le-a emis biletul.

Zborurile companiei Tarom pe relatia Bucuresti – Cairo se desfasoara conform orarului de zbor normal.

“In prezent, zborurile companiei noastre se desfasoara conform orarului obisnuit iar programul de operare nu va suferi modificari decat in cazul in care autoritatile competente vor anunta faptul ca siguranta traficului aerian este periclitata, ca urmare a evenimentelor ce au loc in Capitala Egiptului”, a mai spus Bordea.

Zborurile Tarom dinspre Bucuresti catre Cairo sunt operate in zilele de marti, joi si sambata. Intrucat decolarea din Bucuresti se realizeaza la ora 23:45 local, returul acestor zboruri, Cairo – Bucuresti, se face in ziua urmatoare, miercuri, vineri si duminica.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Setari Cookie-uri