SymphoPay este una dintre putinele initiative romanesti de tip FinTech, prin care comerciantii si bancile partenere pot sa centralizeze intr-o singura platforma integrata platile cu cardul prin POS-uri inteligente si sa utilizeze aceste echipamente nu doar pentru operatiuni de plata, ci si, spre exemplu, pentru actiuni de marketing.

„Prin investitia in SymphoPay ne propunem sa initiem o schimbare atat in domeniul serviciilor financiare, cat si in comertul traditional. Am descoperit in SymphoPay acel motor care poate duce o parte a serviciilor financiar-bancare locale la urmatorul nivel tehnologic” spune Radu Georgescu (foto), partener fondator GECAD Group.

Prin integrarea flotei de POS-uri cu casele de marcat si sistemele tip CRM ale companiei, SymphoPay ofera o infrastructura rapida pentru conturarea mesajelor si a ofertelor potrivite ce pot transforma clientii ocazionali in parteneri fideli ai comerciantilor.

“In ecuatia comerciant – cumparator - banca, POS-ul este singurul numitor comun si unicul punct de interactiune a lor cu cei ce fac cumparaturi. SymphoPay isi propune sa schimbe rolul acestuia dintr-un simplu cititor de carduri intr-un instrument inteligent de marketing”” spune Daniel Nicolescu, cofondator si Managing Partner SymphoPay.

Citeste si:
Radu Georgescu, fondatorul Gecad Ventures, se alatura SeedBlink ca...
Radu Georgescu, fondatorul...

Solutia integrata SymphoPay ofera POS-uri conectate la panoul central de administrare SymphoPanel, prin intermediul caruia se pot vizualiza in timp real informatii despre plati, pot defini campanii de marketing si pot accesa rapoarte si analize aferente acestora.

SymphoPay este in etapa premergatoare lansarii comerciale in care principalul obiectiv este de a realiza integrarea cu primul val de comercianti si cu primele banci. Lansarea comerciala a platformei va avea loc peste cateva luni. Compania a fost infiintata in 2015 de Daniel Nicolescu si Sebastian Ionita, la dezvoltarea solutiei SymphoPay lucrand in prezent o echipa de 10 oameni cu experienta in domeniul tehnologiilor financiare si comertului online.

Dupa SmartBill, investitia in SymphoPay este cea de-a doua finantare a GECAD Group in companii din domeniul financiar din 2016. Printre alte proiecte din portofoliul activ al fondului de investitii se numara Vector Watch, Gluru si PawSquad.

Aflati mai multe despre tranzactie la ecomTEAM, eveniment organizat de wall-street.ro si fondat de reteaua de afiliere 2Parale. Editia din acest an este realizata in parteneriat cu FAN Courier si este sustinuta de Vodafone, MasterCard, PayU Romania, DPD Romania, Valoris, Allpacka si ContentSpeed.

Citeste si:
Parteneriat intre eMAG si SymphoPay: in ce consta
Parteneriat intre eMAG si...