Peste 2 milioane de produse vor fi în oferta de Black Friday a Fashion Days de anul acesta, eveniment ce se va desfășura timp de trei zile(10-12 noiembrie). Robert Berza, director general Fashion Days, precizează că 80% din valoare stoc va fi la cel mai bun preț din an.

UPDATE: Black Friday la Fashion Days a început și se va desfășura în perioada 10-12 noiembrie, Robert Berza anunțând că în depozitele retailerului de fashion online se va afla marfă în valoare de 230 de milioane de lei, în creștere cu 15% față de aceeași perioadă.

Printre brandurile cu oferte exclusive de Black Friday 2021 pe care clienții le vor găsi în ofertă se află Nike, GAP, Puma, Guess, Pepe Jeans London, Esprit, Tommy Hilfiger, U.S Polo Assn., Diesel, Liu Jo sau Karl Lagerfeld.

Robert Berza menționează că retailerul online de fashion se așteaptă la o valoare media a coșului de 435 de lei și o valoare medie a produsului de 179 de lei. Per total, Fashion Days se așteaptă la o crestere de 25% a comenzilor pentru evenimentul de anul acesta.

Citește și Black Friday 2021, listă magazine participante: de la televizoare și smartphone-uri, până la vacanțe reduse cu 50%

În ceea ce privește numărul de vizitatori simultan, estimarea este de 60.000, în timp ce vârful în ceea ce privește numărul de comenzi pentru prima oră să fie de 15.000. Ca număr de clienți noi, Robert Berza se așteaptă la 40.000, cu 23% mai mulți decât în 2020.

Directorul general al Fashion Days anunță o ”livrare în 2 viteze” pentru Black Friday 2021 la Fashion Days, respectiv 70% din produse predate curierilor până vineri noaptea și 30% până pe 25 noiembrie.

Black Friday 2021 la Fashion Days: la ce oră începe și exemple de produse la reducere.

Din categoria de produse STAR pe care Fashion Days le va avea în oferta de Black Friday 2021, clienții vor regăsi produse precum:

Robert Berza a oferit și o serie de detalii legate de ora de începere a campaniei de Black Friday, menționând că Black Friday 2021 la Fashion Days va începe în jurul orei 7, recomandându-le clienților să ia ca reper această oră.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri