Ediția din 2021 a Black Friday este una presărată cu amenzi acordate de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor(ANPC) pentru nereguli depistate la mai mulți comercianți în ceea ce privește reducerile afișate de aceștia. Puteți vedea în acest material care sunt comercianții sancționați de către ANPC în această perioadă și ce amenzi au primit.

După amendarea ALTEX, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a decis înființarea Comandamentului Sepcial Black Friday, cu scopul de supraveghere permanentă a ofertelor oferite de comercianți, indiferent de domeniu de activitate.

”Am decis înființarea acestui comandament după ce am văzut rezultatele controalelor de zilele trecute, la cei care au ”furat startul” campaniei de reduceri. Așa cum am spus de fiecare dată, manifestăm TOLERANȚĂ ZERO față de orice abatere de le legislația în domeniu. Parte a campaniei ”Protecția Consumatorilor nu se negociază!”, ne dorim ca acest comandament să împiedice transformarea lui Black Friday în Ziua Păcălellilor”, declara Claudiu Dolot, președinte ANPC, la momentul înființării acestui comandament.

Sancțiunile centralizate de wall-street.ro arată un cuantum al amenzilor aplicate de 994.000 de lei.

Sursa foto: ANPC / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri