Fie că o consideri o modă sau un obicei împământenit de sute de ani, este obligatoriu ca un câștigător să fie recompensat cu un premiu. Fie că vorbim despre competiții sportive, jocuri, concursuri de cultură generală, întreceri și orice alt tip de concurs iți vine în minte, titlul primit la final, cât și premiul reprezintă motivele pentru care oamenii se întrec cu orice ocazie.

Te-ai întrebat vreodată de unde vin toate aceste premii? Cine le gândește design-ul, dimensiunile și specificul? Dacă aveai aceste curiozități, te vei bucura să afli mai multe astăzi, despre Trofez-Shop, magazinul tău online de trofee personalizate.

Gama largă de modele
Un mare plus când vine vorba despre magazinul online al celor de la Trofez-Shop este acela că nu duc lipsa de produse. Daca ai în minte un anumit tip de trofeu, fii sigur că aici il vei găsi! Cupe, trofee pentru fotbal, trofee pentru șah, trofee pentru dans, trofee din rașină sau trofee din plexiglass, reprezintă doar o mica parte din produsele pe care le poți găsi pe site. În plus, dacă nu te descurci sau nu ai timp să parcurgi toate modelele, poți contacta oricând magazinul, iar o echipă de oameni bine pregătiți te va ghida înspre realizarea alegerii perfecte.

Trofee personalizate
Un alt plus pe care ne dorim sa îl subliniem ăn cazul Trofez-Shop este acela că toate premiile disponibile pot fi personalizate la cerere. Dacă ai în minte un citat semnificativ pentru competiția respectivă sau vrei să treci anumite detalii pe premiul ales, cei de la Trofez-Shop îți transformă dorinșa în realitate. Poți alege să personalizezi trofeele, pe soclu, medaliile sau figurinele, cu text, imagini sau logo.



Medalii personalizate
În cazul în care te întrebai, pe site-ul Trofez-Shop poți găsi și medalii personalizate. Orice câștigător își dorește să adauge o medalie la colecția de premii, deci aceasta reprezintă o alegere potrivită pentru majoritatea contextelor. Pentru medalii poți alege și panglici, în diverse culori și modele. Firește, și acestea pot fi personalizate cu denumirea concursului sau alte texte.

Trofee din sticlă
Dacă te gândeai că imaginația celor de la Trofez-Shop nu poate ajunge mai departe de atât, vei fi surprins să afli că în magazinul lor online există și trofee din sticlă. Și vorbim aici atât despre trofee clasice, în forme standard, precum romb, pătrat sau rotund, cât și despre forme ceva mai complexe și mai detaliate, cum ar fi un trofeu din sticlă în formă de mâini sau un trofeu din sticlă în formă de diamant. Aceste tipuri de trofee sunt ideale pentru un eveniment elegant, precum o gală, în cadrul căreia să fie premiate celebrități sau nume mari din diverse industrii. Firește, oricine poate achiziționa aceste tipuri de trofee din sticlă, indiferent de natura evenimentului desfășurat.

Ești în căutare de trofee, medalii, cupe sau figurine, pentru premierea celor mai buni, dintre cei mai buni? Atunci vizitează site-ul Trofez-Shop și găsește premiul perfect, pentru orice tip de competiție! Nu uita să îl personalizezi asa cum iți dorești!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri