In cadrul proiectului World Education, in perioada 10-11 decembrie intre 10.00 si 17.00 la Hotel Hilton Bucuresti, numeroase scoli si colegii de elita din Europa vin sa intalneasca copii si parintii dornici sa se pregateasca din timp pentru admiterea la universitati de top din intreaga lume. Inregistrarile pentru eveniment se fac la www.world-education.ro.
Scolile private internat din Marea Britanie, Elvetia si alte tari din Europa ofera cea mai buna solutie educationala pentru parintii care doresc sa planifice traseul educational al copiilor din timp, pentru a optimiza sansele de a fi admisi ulterior in cele mai bune universitati din lume.

De cele mai multe ori, copiii si parintii incep sa se gandeasca la alegerea unei universitati in ultimii ani de liceu. Problema este ca atunci cand vine vorba de invatamant superior din strainatate, poate fi prea tarziu. Pregatirea temeinica, din timp, pentru admiterea la o universitate internationala de top incepe cu aproximativ sase ani inainte iar alegerea scolii sau liceului potrivite este cruciala.

Avantajul scolilor-internat este faptul ca acestea combina ce este mai bun din ambele lumi - acasa si scoala. Copiii nu absorb pur si simplu cunostinte in anumite domenii, ei dezvolta abilitati sistematice de a invata si dezvolta calitati care ii vor ajuta sa depaseasca cu succes atat testele si examenele, cat si provocarile vietii. Pentru elevii internationali exista un avantaj suplimentar – cufundati intr-un mediu diferit intr-o limba straina, ei ajung in scurt timp sa stapaneasca limba straina si sa se apropie de standardul de competenta lingvistica de „limba materna”.

Cele mai bune scoli-internat se mandresc cu rezultatele atinse de elevi la examenele finale. Intre 60% si 98% dintre absolventi inregistreaza evaluari in intervalul de la A * (excelent) sau B (foarte bine) si sunt acceptati in universitati de rangul Oxford si Cambridge.

Spre deosebire de lectiile particulare, care pot ridica nivelul performantelor, scolile-internat ofera o educatie de calitate cu valoare adaugata. Programul include o varietate larga de activitati extrascolare de la sport la arta, activitati de voluntariat care sprijina dezvoltarea lor ca indivizi si care le dezvolta talentele si punctele forte ( puteti vedea mai jos un exemplu de orar pentru o zi).

In 10 si 11 Decembrie la Hotel Hilton, Bucuresti se va desfasura targul specializat pentru scolile internat din Europa si tabere de limbi straine in cadrul proiectului World Education.

Reprezentantii a colegiilor din Marea Britanie, Elvetia, Germania si Spania vor veni sa prezinte parintilor romani si copiilor oportunitatile oferite de invatamantul secundar privat din Europa, pentru a-si asigura locul lor printre universitatile de elita europeana. Participarea la targ se face in baza inregistrarii din timp la www.world-education.ro. Participantii beneficiaza de consultanta educationala specializata din partea Integral Programe Educationale – organizatorul targului – pentru a obtine maximum din intalnirile cu reprezentantii scolilor si a beneficia de ajutor in procesul de selectie si inscriere.

Exemplu de program zilnic intr-o scoala internat:

07:00 Trezire
07:15 - 07:45 - spalat, imbracat, aranjarea camerei
07:45 - 08:05 - mic dejun
08:30 - inceputul orelor de scoala
09:00 - 11:00 trei ore de studiu continuu
11:00 - 11:25 pauza
11:25 - 12:45 doua ore de studiu continuu
12:45 - 13:30 masa de pranz
13:45 - 15:40 luni, marti si vineri: un bloc de trei ore de stud/ Marti, joi si sambata: jocuri
16:00 -18:00 jocuri, activitati artistice si muzicale, activitati de interes
18:00 - 19:00 cina
19:00 - 21:00 pregatire individuala
21:00 - 22:00 pregatirea pentru somn



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Proiectul World Education »


Setari Cookie-uri