Comentarii pe articolul Cum arata primul spot Seinfeld - Bill Gates


Destul de destept

Marius Fatu la 5 Septembrie 2008, ora 21:22
Destul de destept
Gates il simpatizeaza clar pe Seinfeld si 10 mil. de dolari remuneratie pentru cat? 1 minut. Este evident o suma care va face sa se vorbeasca despre clip si chiar sa fie urmarit dintr-un interes total diferit de mesajul promovat. Odata starnita curiozitatea consumatorului va incepe o joaca teribila cu acest clip extrem de lung, care taiat la montaj de unde trebuie, va dezvolta mai multe situatii independente de povestea initiala. Aici si smecheria: mereu va fii nou si o sa-i astepti difuzarea asa cum astepti sa urmaresti un serial TV care-ti place.
Trebuie sa fii foarte bun sa reusesti asa ceva dar nu sunt ingrijorat deloc din punctul asta de vedere. Probabil au mers pana la a stabili momentul difuzarii clipului si "copiiilor" lui. In functie de emisiunea in care va fi inserata. Cred ca asta ar fii cam tot ce-si poate dori un producator de publicitate pentru a se considera implinit. Personal sunt curios de cum va fii guvernata aceasta campanie, gestiunea ei fiind factorul decisiv in succesul actiunii. In rest, Gates si Seinfield in acelasi cadru filmat. S-a lucrat si in Romania pe sistemul asta si rezultatele au fost foarte bune chiar si atunci cand mesajul a fost extrem de prost conceput. Cred ca asta este doar inceputul si deocamdata nu vedem decat varful iceberg-ului.

  Inapoi la articolul Cum arata primul spot Seinfeld - Bill Gates

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile