Comentarii pe articolul Credit Europe Bank le-a cerut unor angajati demisia


DEDESUPTURI in CEB, REALITATI

Dumitrescu Mazare la 4 Martie 2009, ora 16:09
As vrea sa fac cunoscute anumite dedesupturi ale acestei corporatii, cei care sunt angajati le cunosc destul de bine...si le este teama sa marturiseasca aceste realitati.
De fiecare data cand vin cei de la camera de munca, corpul de control, suntem instruiti sa spunem doar lucruri frumoase. Orele suplimentare nu se platesc, se face abuz in acest sens, daca iei atitudine, urmatorul pas este sa te dea afara.Branch-managerii urla prin sucursale, tipa la angajati, nu asa se motiveaza un angajat, ci prin respect si un salariu adecvat postului .
Salariile sunt in functie de cate pile ai in aceasta corporatie, au fost colegi care aveau 800 ron net, cu toate ca aveau vechime 2 ani in cadrul aceste banci, iar cei care urmau sa fie angajati li se propunea un salariu de 1400 ron net. Se pare ca vechii angajati nu au fost niciodata apreciati, si nici avansati pentru ca astfel trebuia sa le mareasca salariul.
Si sa nu uitam faptul ca statul incurajeaza angajarea absolventilor de facultate acordand facilitati financiare angajatorului. CEB a beneficiat de aceasta facilitate, iar in momentul in care aceasta facilitate a expirat, CEB A INCEPUT SA FACA PRESIUNI ASUPRA ANGAJATILOR PT A-SI DA DEMISIA , IAR CEI CARE NU AU ACCEPTAT AU FOST DISPONIBILIZATI. ACUM VOM ASTEPTA SA DEVENIM SOMERI, IAR ANGAJATORUL CARE VA LUA SUP ARPIA LUI SOMERI VA AVEA ANUMITE FACILITATI TIMP DE 3 ANI, DUPA CARE NE VOM FACE ALTE GRIJI.
Fiecare sucursala are un anumit buget de 225 euro / luna alocati protocolului, adica bani pt cumpararea produselor ceai , cafea..destinate clientilor, normal acest protocol este destinat sucursalei, din care ar trebui sa beneficieze si angajatii, suntem obligati de imprejurari sa ne cumparam cafea, ceai din banii nostri. Acest protocol nu ajunge nici la angajati si nici la clienti, ci la directorii sucursalelor care in fiecare zi merg la restaurant,"cica cu clientii', pentru a justifica astefel banii care ies din banca. Sunt sucursale , in care aceste sume sunt justificate nu numai pe numele directorului de sucursala ci si pe numele unor angajati care sunt obligati sa accespte aceste conditii.
Inca va scrie un angajat CEB, tot ce am scrs se poate dovedi, sunt mult mai multe aspecte de subliniat, inca observ ce presiuni se fac asupra colegilor.
Cei de la resurse umane incearca sa camufleze aceste aspecte, mai mult ca au documente care nu sunt actualizate, si ne forteaza sa le semnam retroactiv(1an). Ar trebui sesizati cei de la corpul de control , pentru ca nu este normal ce se intampla, mai mult le-am cerut fluturasul de slariu si nu l-am primit. De 3 ani sunt angajat in aceasta corporatie si nu am vazut fluturasul de salariu.DE CE SE EVITA ACEST LUCRU? DACA AFLAM CA NU NE-AU FOST PLATITE ANUMITE COTIZATII?CINE VA PLATI PT ACEST LUCRU???

Fumuri la 4 Martie 2009, ora 20:28
DEDESUBT , DEDESUBTURI - http://dexonline.ro/search.php?cuv=DEDES�BT
Mazare la 5 Martie 2009, ora 12:48
pt Fumuri........dedesupturi...dedesubturi....e scris intentionat.......poate iti dai seama de semnificatie!!!! in banca castiga cel care linguseste cel mai mult, daca ai personalitate si iti exprimi clar doleantele esti pe lista neagra!!!
Tazmanitza la 10 Martie 2009, ora 20:10
nu aveti dreptate ,,,eu sunt angajat nou la CEB din octombrie 2008 si nu am lungusit pe nimeni ,,,mi am vazut de treaba ,,nu am stat ziua intreaga la tigari si cafele..,.,am continuat sa muncesc chiar daca a fost mai greu,,,si rezultatul il am,,,sunt in continuare aici ,,,si imi voi da silinta sa aj unde mi am propus decand m am angajat,.Deci care e treaba cu lingusireaaaaa..

  Inapoi la articolul Credit Europe Bank le-a cerut unor angajati demisia

Setari Cookie-uri