Comentarii pe articolul Bancile trebuie sa-si educe clientii sa plateasca cu cardurile


Pe bune?

Dimofte Catalin la 6 Noiembrie 2009, ora 02:10
Chiar TREBUIE sa fim educati sa platim cu cardurile??? Serios? Ce anume are a face educatia/cultura cu plata prin card -- adica altceva decat o temeinica spalare pe creier cu peria de covoare, pana dispar toate circumvolutiunile?
Si-anume de ce ar trebui neaparat sa folosim extensiv cardurile ? Pentru ca, citez "Pentru banci, cardurile reprezinta o zona de crestere potentiala extrem de importanta"?
Induiosator, mai ca-mi dau lacrimile. Alte argumente nu mai sunt, decat ca TREBUIE sa folosim cardurile ca sa cotizam la ingrasarea profiturilor industriei bancare -- prima responsabila de actuala criza, dar, paradoxal (sau poate nu) si cea care pare sa fi profitat cea mai vartos de criza? Adica, ma-ntelegi, daca trebuie, TREBUIE, nu putem lasa industria bancara fara profiturile grase cu care e-nvatata!!!
Pai, mai copile -- ma refer la domnul consultant, desigur -- fiind noi traitori in Romania, n-ar fi mai simplu sa dam o lege prin care tuturor bancilor din Romania sa li se asigure, eventual de la buget si/sau prin noi taxe si impozite, un nivel minim de profit, macar dublu fata de rata medie de profit in economia nationala?


Cristi la 7 Noiembrie 2009, ora 10:27
am incasat eu cu cardul unui neamt si dupa ce la primul card mi s-a dat tranzactie respinsa, nl-am incercat pe al doilea si a fost OK.Ulterior am fost insitintat de contabila ca i-am incasat omului de 2 ori si trebuie sa-i transferam suma in Germania.Nu era mai bine daca avea el niste cash in buzunar?Ca doar .."ce-i in mana nu-i minciuna",... D-aia nici nu voi mai juca la bursa decat sume infime.

  Inapoi la articolul Bancile trebuie sa-si educe clientii sa plateasca cu cardurile

Setari Cookie-uri