Comentarii pe articolul Un nou program de reabilitare termica ar putea fi anuntat intr-o saptamana


Reabilitare termica...?

Mircea Constantinescu la 17 Aprilie 2010, ora 14:50
Cred ca putem sa ne dam seama cu usurintza ca se fac "reabilitari termice" dupa ochi frumosi. Mai precis, unora li se fac gratuit (vezi sector 1 - dl. Chiliman), altora pe bani... (vezi toata tzara). Deci, asa zisa lege este extrem de permisiva. De ce ar trebui sa platim ceva atata timp cat se poate gratis? Care este perioada de garantie a lucrarii? Cate zile, saptamani, luni, ani, secole, dureaza? Nimeni nu pomeneste nimic.Pornind de la termenul de baza cum ar fi "termic", cred ca trebui mai intai inlocuit tot ceea ce inseamna instalatie pe orizontala si verticala inclusiv cea de la subsolul imobilului. Mai inseamna izolarea terasei si a subsolului tehnic, izolarea tuturor tevilor, vanelor, robinetilor (dupa inlocuirea acestora) si daca tot am ajuns aici, de ce sa nu vorbim despre tot ceea ce inseamna instalatie pentru apa calda, apa rece si termoficare, fiindca in proportie de peste 75% dintre imobilele existente in intreaga tzara, termenul de garantie de maxim 30 de ani a fost depasit cu mult? De ce s-a impamantenit sintagma "apa rece pentru apa calda" cand asa zisa apa calda, pana cand ajunge sa fie intradevar calda, se mai pierd multi litri de apartament la fiecare deschidere a robinetelor, iar noi o contorizam ca si apa calda?
Dar sa revin la preturile fluturate de guvernanti.
Deci cine fura?
Primarul sectorului 1 care reuseste sa faca reabilitari cu cheltuieli zero pentru populatie sau ceilalti primari din toata tzara inclusiv sectoarele 2,3,4,5,6, din Bucuresti?
Oare putem avea un raspuns la aceasta intrebare?
Oare va exista din partea guvernantilor (alesi de noi, pentru noi nu pentru ei) o rezolvare la nivel natzional in legatura cu "reabilitarea termica"?
Sper ca nu v-am plictisit cu comentariile si intrebarile pe care le facem doar noi intre noi, fiindca nu cred ca intereseaza pe cineva ce scriem noi aici...

  Inapoi la articolul Un nou program de reabilitare termica ar putea fi anuntat intr-o saptamana

Setari Cookie-uri