Comentarii pe articolul Primul dintre ministri care isi ia la revedere de la premier. Cine urmeaza?


demisia il bloc

Ciocan Elena-Dana la 2 Septembrie 2010, ora 15:25
parerea mea este ca toti ministrii din acest guvern sa demisioneze, zilnic ne demonstreaza incompetenta lor, sa se de-a la o parte sa vina altii mai bine pregatiti
Gheorghe Kornel la 2 Septembrie 2010, ora 18:31
Felicitari D-le Prim-ministru pentru remanierea facuta in guvern.
Dar trebuie sa stiti - ati uitat remanierea artizanilor crizei economice din Romania ,ELENA UDREA ministrul Turismului si al dezvoltarii ce a facut natiunea Romana de rusine si ocara in lumea intreaga cu Brendul - frunzulita ei si ajutoarele pentru sinistrati ciocolata si pantofi cu tocuri pentru sinistrate.
Ministrul economiei Videanu alta podoaba a Romaniei, ce a adus Romania la sapa de lemn, prin cresterea economica in sens negativ si reinventarea tacamurilor ceausiste mai - nou tacamul de peste, speranta de crestere a economiei romanesti.
Cs-eke ministrul sanatatii, ce a pus de mamaliga sanatatii Romanesti.
Si in ultimul rind , vice-primministru , Marko Bela ce invirte prin guvern?
Scuze - am uitat el studiaza cum sa dezmembram Romania, sub obladuirea Profesorului de Drept Constitutional.
Cersetor in UE Revolutionar Gheorghe Cornel
Nicolaescu Daniel la 3 Septembrie 2010, ora 12:30
Totul ...este o mare mnciuna ... Am scris , am muncit enorm si am depus peste 12 proiecte petru finantare europeana. ...... Cu mare chin ..a fost aprobat unul micut. Cele mari , de infrastructura.....se dau pe alte criterii..., nu dupa munca si nevoile strigente ale comunitatilor. Sunt tare suparat....si nu inteleg....cat mai poate rabda aceasta tara....!!!! Banii de la finantator vin pe proiecte ...cu 10 luni intarziere...pentru simplu motiv ca Maria Sa ...Guvernul nu are contributia de 15 % din fondurile proiectelor... ACESTA ESTE ADEVARUL !!!! Ce spun dumnealor pe ...sticla este MINCIUNA !!!!! ,,Unde esti tu TEPES .....Doamne...!!!!!! "

  Inapoi la articolul Primul dintre ministri care isi ia la revedere de la premier. Cine urmeaza?

Setari Cookie-uri