Comentarii pe articolul Victoria grevistilor: Vezi pentru ce stimulente scandaloase au protestat angajatii de la Finante!


cine conduce Romnia

Paliga Sorin la 15 Octombrie 2010, ora 08:17
Am mai scris pe aici, deși nu știu dac și apare ce scriu și dac cineva chiar citește, c Romnia nu e condus de cei pe care-i vedem la televizor, așa c nu are absolut nicio importanț cine e ministrul de finanțe. S-a ajuns unde era de așteptat: oamenii url de durere. Filosofia guvernului e simpl: e criz, oricine ar veni la putere ar fi la fel, deci lsați-ne pe noi. Simplu, nu? L-am putea chema napoi pe Ceaușescu, avea experienț cu vremurile de criz.
Antone Gradinaru la 15 Octombrie 2010, ora 11:34
DA romania este condusa bine dar si-a pus cineva intrebarea ,DE ce opozitia nu lasa guvernul sa conduca asa cum a promis acesti oameni care vor cu tot dinadinsul sa stea in opozitie STITI de ce AU un singur scop sa distruga structurile alese democratic SI dupe aceia sa instaureze un guvern al celor care VOR sa spele toate greselile comise sa instaureze o noua justitie care TREBUIE sa stearga cu buretele toate greselile si DUPE un nou parlament o noua ordine DAR oare se poate ca trecutul fiecaruia dintre noi sa dispara NU domnilor lasati justitia sa scormoneasca prin dosarele ficaruia dintre noi SI dupe cei rai si cu bube in cap sa treaca la vilele lor luxoase daca justitia considera ca sunt pe bani cinstiti si dupe aceia ESTE necesar ca O noua generatie sa preia puterea acestei tari bulversata de tot felul de indivizi chititi pe razbunare DACA nu veti lasa guvernul sa lucreze NOUA ne veti face mari deservici NU voua care abia asteptati un burete urias sa steraga tot si DUPE sa traiti in huzurul mult dorit de voi IAR noi muritori sa bajbaim prin increngaturile legate cu multe noduri de cei care cu buna stinta au creiat LEGI pe placul lor NU inconformitate cu legislatia EUROPEANA lasand fel de fel de portite de scapare DE fapt toate PARLAMENTELE de pana azi au fost DOMINATE numai de OAMENI ce nu au gandit DOAR la Acreia cat mai multe MASTI cu mare mestesug ,sprea nu putea nimeni a recunoaste increngaturile GATA neam saturat de SFORARI mai ganditi si ceva sa corespunda LEGISLATIEI comunitare CA de aceia am cerut insistent sa FIM europeni VEDETI cei ce sau unit mai de mult NU sunt naivi si cunoaste manevrele celor care AR face alte lucruri dubioase .anonimul UJB
Dorneanu Eduard la 15 Octombrie 2010, ora 12:16
romania este condusa inca de fosti activisti ce au strans in jurul lor acoliti.......masoneria se implica si ea......
Dorneanu Eduard la 15 Octombrie 2010, ora 12:18
a fost o greva patetica, aproape eminesciana//////a lipsit doar codrul care e frate cu,,,,,,,,altcineva
la 16 Octombrie 2010, ora 17:24
asta este culmea ! opozitia nu lasa puterea sa duca tara pe inalte culmi ? Oare unde traiti domnule a. gradinaru? Peste ocean?(Asta inseamna ca habar nu aveti de ce se intampla in aceasta tara.)
la 16 Octombrie 2010, ora 18:50
romania este condusa de niste neispraviti care nu sunt in stare sa aduca cat de cat bunastare poporului roman, popor care prin vot ia adus la putere.Trebue gandit bine cine are drept de vot in tara. Cei plecati sa voteze acolo unde au "fugit", si sa ne lase pe noi cei saraci si locuitori de zi cu zi ai acestor locuri sa ne alegem conducatorii. Imi pare rau ca vorbesc urat despre diaspora, dar in spatele ei se ascund multe nelegiuiri la adresa noastra,a locuitorilor acestei Tari.

  Inapoi la articolul Victoria grevistilor: Vezi pentru ce stimulente scandaloase au protestat angajatii de la Finante!

Setari Cookie-uri