Comentarii pe articolul Basescu arunca bomba: Cresterea TVA, o EROARE POLITICA


Eroare-Sanctiune-Populism

Arnautu Victor la 19 Mai 2011, ora 13:46
Cresterea TVA-ului a fost o eroare politica?Cum se face ca toate erorile sunt in detrimentul populatiei si nu al guvernantilor?Cum de nu se intampla ca dintr-o astfel de eroare, romanii sa traiasca peste noapte mult mai bine?
Au facut o eroare, sa fie sanctionati! Sa se revina pe o perioada egala cu cea in care TVA-ul a inceput sa fie de 24% la o cota de 14% (adica 19% minus coeficientul de crestere adaugat de 5%) pentru a compensa lunile in care populatia a platit de s-a indoit! Apoi sa se revina la 19%
Ca declaratia este una populista si ca da speranta reducerii TVA-ului intr-un viitor incert, o putem vedea din declaratie: " in timp ce reducerea TVA presupune ani de zile."
De ce ani de zile? La 1 iunie au inceput sa gangureasca inaptii si incapabilii de politicieni de cresterea la 24% iar de la 1 iulie au si aplicat treaba asta.Tot asa sa si scada.In nu mai mult de o luna de zile!
Ce ne transmite Presedintele (Cooperativei .Agricole de.Productie...) este ca vom muri cu speranta de a vedea preturi mai mici, pentru ca lucrurile rele se intampla repede si scapi de ele greu. De genul: ' rau cu rau dar mai rau fara rau!"
Este alaturi in mentinerea sperantei dar nu face nimic in aplicarea reformei rapide de revenire la un TVA decent.
Si dupa toate astea nu-ti vine sa-ti iei granitza in ranitza si sa te muti langa o alta granita? (...departe de Romania...!!!!)


  Inapoi la articolul Basescu arunca bomba: Cresterea TVA, o EROARE POLITICA

Setari Cookie-uri