Comentarii pe articolul Cifre cheie ale mariajului Alpha Bank - Bancpost


o fuziune care ma lasa rece

Al T la 29 August 2011, ora 14:54
sa ma explic: prin 2004-2005 aveam cateva mii de euro intr-un depozit la bancpost (nu mai tin minte de ce alesesem banca asta, probabil dobanda mai mare). am lasat banii cam 6 luni la ei intr-un depozit care crestea dobinda de la luna la luna, iar la 90 de zile aveai cea mai mare dobinda. ma rog, dupa 6 luni, adica 3 luni cu dobinda in crestere si 3 luni cu dobinda maxima, ma duc sa scot banii. si la casierie SURPRIZA: platesc comisionul de retragere si o taxa escrow (habar n-am nici azi ce e aia). si imi iau banii depusi cu tot cu dobinda acumulata, IN TOTAL CU 6 EURO MAI PUTIN DECIT AM DEPUS CU 6 LUNI INAINTE. de atunci nu mai calc prin bancpost, pentru mine aceasta banca nu mai exista.
Meme la 29 August 2011, ora 19:20
pai daca nu stii sa intrebi la ghiseu si sa ceri informatii...... ca doar nu a bagat in buzunar casiera dobanda ta. si poti sa mergi la orice banca sa intrebi si ai sa vezi ca " pentru cateva mii de eur" nu iei dobanda mai deloc... e un calcul simplu la dobanda si la comision de retragere ... DECI INFORMEAZA-TE INAINTE DE A BAGA BANII INTR-O BANCA .....
George la 11 Octombrie 2011, ora 12:57
Si in plus nu cred ca pe tine trebuia sa te incalzeasca fuziunea ci pe actionari.... asa ca ramanerea ta la stadiul de "rece" nu impresioneaza pe nimeni ! :-)

  Inapoi la articolul Cifre cheie ale mariajului Alpha Bank - Bancpost

Setari Cookie-uri