Vrei sa iti cumperi un apartament nou? Afla incotro se indreapta preturile


Preturile apartamentelor noi au dat semne de stabilizare in primele luni ale anului, insa potentialii cumparatori sunt de parere ca mai este loc de scadere. Cum vor evolua in continuare preturile si ce sanse are 2010 sa fie un an mai bun pentru piata rezidentiala ne vor spune un consultant, un evaluator, un dezvoltator si un director de portal imobiliar.

4 Care sunt solutiile pentru dezvoltatorii care au dificultati in vanzarea proiectelor?

Adrian Crivii presedinte, Darian
Cred ca cel mai bine pot raspunde aici dezvoltatorii.
Valentin Ilie CEO, Coldwell Banker Affiliates of Romania
Una din solutii ar fi sa inceapa comunicarea, sa atraga trafic la proiect pentru a intelege reactia consumatorilor fata de acel proiect. In functie de aceasta reactie, se pot contrui strategii de pret, de promovare etc. Fara sa sti ce parere au consumatorii despre proiect, orice strategie ar fi aproape de solutia optima, dar niciodata solutia optima.
Asher Lax director de marketing si vanzari, Adama
Nu detinem retete de succes, dar putem zice ce facem noi: suntem seriosi, de incredere am construit si livrat ce am promis si suntem orienatati catre client. Cel mai important este ca desi uneori lucrurile nu sunt perfecte, suntem aici sa ne ajutam cumparatorii in orice problema pe care o pot avea in legatura cu achizitia.
Adrian Erimescu director general, imobiliare.ro
Sa umble la preturi.
preview intrebare
1
2
3
4
5
Setari Cookie-uri