Q&A: Ce spun importatorii despre interesul pentru SUV-uri


Cumparatorul de SUV din Romania alege si pe timp de criza versiunile bine accesorizate, motorizarile diesel, desi sunt mai scumpe decat cele pe benzina, este mai atent la calitate si la performantele pe care le ofera modelul, spun reprezentantii importatorilor.

3 Care este cea mai dorita motorizare pe SUV-urile marcii?

Adrian Pascu brand manager, Porsche
Cea mai dorita motorizare este varianta Diesel, care se remarca printr-un consum redus de combustibil si emisii scazute de CO2, fiind totodata singura motorizare Diesel a marcii, care pastreaza insa toate caracteristicile si valorile Porsche.
Fabrice Cambolive director comercial, Dacia
Motorizarea cea mai solicitata este 1.5 dCI 110 CP.
Matei Albulescu brand manager, Audi
Audi Q7 3.0 TDI, model care se bucura si de o editie speciala Q7 Light Edition, cu multiple dotari incluse, la pretul de 43700 euro fara TVA.

Audi Q5 2.0 TDI si 2.0 TFSi.
Cristian Vlasin Sales Manager, BMW Group Romania
Versiunile diesel ocupa ponderea cea mai mare din mixul de motorizari, fiind preferate pentru cuplul crescut si eficienta. In acelasi timp cutiile de viteze automate moderne, ofera o etajare imbunataita in 7 sau 8 trepte, raspuns excelent la turatii foarte joase si performante dinamice imbunatatite.

Din ce in ce mai multi clienti se orienteaza si catre motorizarile diesel de top care ofera performante cu adevarat remarcabile. In acest moment suntem singurul producator din lume care ofera doua motorizari diesel care depasesc limita de 100 CP/ litru.
Bogdan Florea brand manager, Volkswagen
Cea mai dorita motorizare este 3.0 TDI de 240 CP cu BlueMotion Technologies.
preview intrebare
1
2
3
4
5
Setari Cookie-uri