Compania este prezenta pe Autovit.ro cu aproximativ 280 de anunturi, dintre care peste 120 sunt cu masini rulate si peste 130 de oferte sunt cu modele Mercedes-Benz.

Auto Schunn este unul dintre cei mai mari dealeri auto prezenti pe Autovit.ro, cu peste 600 de oferte listate in ultimul an, in valoare totala de peste 35 de milioane de euro. Ca dealer autorizat Mercedez-Benz, Auto Schunn ofera garantie valabila 12 luni, cu posibilitate extindere pana la 5 ani, servicii de finantare preferentiale, leasing financiar si operational, precum si un istoric de service complet.

Business-ul Auto Schunn a demarat in 1987, in urma cu 32 de ani in Germania. In Romania, compania are showroom-uri in orasele Arad, Deva, Sibiu, Timisoara si Suceava. Peste 200 de angajati lucreaza pentru grupul Auto Schunn.

Omul de afaceri povesteste cum era inainte de criza piata auto si ce modele erau cele mai cerute la acea vreme. In prezent, oferta de modele este mult mai mare.

Primul trimestru din 2019,...
Citeste si: Primul trimestru, cel mai bun din ultimii 10 ani pentru piata auto

"In general inainte de criza era un avant in vanzari, insa nu exista o paleta atat de diversificata precum in prezent. Se vindeau preponderant modelele clasa C, E si SUV-ul ML, deci masini cu bugete medii. Asadar, astazi avem o paleta mult mai complexa, completa si diversificata. Grupul Auto Schunn are peste 400 de masini in stoc. Printre modelele exclusiviste sunt Mercedes AMG, Maybach, E 43 AMG, GT, S 63 AMG limousine si Coupe, SL Cabrio, G 500", a adaugat Jurgen Schunn.

Cele mai scumpe masini vandute de Auto Schunn de-a lungul timpului au fost modele precum S-Class Maybach, SUV-uri AMG, G 500, AMG GT, masini cu preturi de peste 200.000 euro. Printre cele mai scumpe a fost un S 650 Maybach la un pret de 350.000 euro.

Potrivit antreprenorului, bugetul unui roman pentru a-si schimba masina premium variaza in prezent intre 40.000 si 100.000 euro.

Cefin Trucks: Mediul online a...
Citeste si: Cefin Trucks: Mediul online este pe un trend ascendent

Jurgen Schunn are in vedere si activitatea de inchirieri masini, serviciile de asigurare, investitii in bursa, finantari.

Asociatul majoritar al Auto Schunn este cetateanul german Jurgen Schunn. Schunn a plecat din Romania in 1982 si a revenit dupa 1990 cand a deschis dealerul Mercedes-Benz in Romania, prin compania Auto Schunn, care detine centre auto in orasele Arad, Deva, Sibiu, Timisoara si Suceava, precum si in Westendorf, Germania.