Peste 30.000 de produse de la 250 de branduri internationale de top vor fi puse la vanzare cu discounturi de pana la 70%, in perioada 16 – 18 noiembrie 2018 online pe Answear.ro cu ocazia Black Friday 2018.

answear.ro a pregatit o selectie de produse si reduceri intre 50% si 70% pentru a veni in intampinarea clientilor cu ocazia Black Friday 2018. Magazinul online al grupului polonez cu acelasi nume, specializat in comercializarea de articole de moda online vine cu o noutate in acest an si anume reduceri de pana la 20% la colectiile noi toamna-iarna ale brandurilor de top.

Brandurile de renume la care answear.ro a pregatit cele mai mari reduceri de acest Black Friday sunt: Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Mango, Medicine, Adidas by Stella McCartney, Adidas Originals, Armani Exchange, Asics, Asics Tiger, Emporio Armani, Desigual, Under Armour, U.S. Polo, Nike, New Balance, Lauren Ralph Lauren, FILA si Levi’s.

Oferta answear.ro pentru acest Black Friday este una generoasa. Suntem pregatiti cu stocuri suficiente si reduceri extrem de atractive la o selectie foarte mare de produse. Mentinem pe perioada campaniei optiunile noastre de livrare gratuita pentru comenzile peste 100 lei si garantia returului de 30 de zile, oferind clientilor nostri si garantia produselor 100% originale”, declara Raluca Radu, country manager answear.ro.

Pentru o experienta cat mai rapida si usoara, clientii pot accesa aplicatia answear.ro pentru a se asigura ca beneficiaza de reducerile pregatite pentru Black Friday. Fiecare achizitie realizata prin intermediul aplicatiei garanteaza 10% reducere, sub forma punctelor de fidelitate care se acumuleaza in cont.

La fel ca si in anii trecuti categoriile de produse care vor fi disponibile cu discount: geci, paltoane, pantofi sport, genti, accesorii, pantaloni, tricouri, topuri, asadar indiferent de preferintele clientilor, acestia vor gasi cu siguranta produsul preferat.

Deoarece mai multe beneficii inseamna mai multe cumparaturi, clientii noi se pot bucura de 50 RON reducere in contul Answear Club pentru inscrierea la newsletter sau prin descarcarea aplicatiei pentru mobil.

Answear este magazinul online originar din Polonia. Cu o istorie de 7 ani in piata de eCommerce europeana, grupul este prezent in tari precum Cehia, Ucraina, Ungaria, Slovacia si Romania. In Romania, Answear.ro ofera peste 300 de branduri de haine, incaltaminte si accesorii de la nume sonere precum Nike, Adidas, Under Armour, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Diesel, US Polo, Guess, Trussardi, Calvin Klein sau Michael Kors, DKNY si New Balance.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri