Ziua Portilor Deschise se va desfasura in campusul British School of Bucharest intre orele 09.00-10.30 sau 10.30 – 12.00.

Parintii interesati de cursurile pentru prescolari, copii care vor implini intre 2 si 4 ani pana la 31 august 2019, sunt invitati pe 19 martie sa descopere ce inseamna mediul BSB, sa afle informatii despre beneficiile programei britanice, sa cunoasca profesorii, care sunt toti vorbitori nativi de limba engleza. Cursurile pentru prescolari la BSB sunt grupate astfel: Pre-Nursery (de la 2 la 3 ani), Nursery (de la 3 la 4 ani) si Reception (de la 4 la 5 ani).

Cei interesati de cursurile scolii primare, anul 1 si 2 de studiu, (copii care vor implini 5 ani pana la 31 august 2019, respectiv care vor implini 6 ani pana la 31 august 2019) sunt asteptati pe 20 martie in campusul BSB, intre 09.00-12.00, in intervalele 09.00 – 10.30 sau 10.30 – 12.00.

Ziua Portilor Deschise va incepe cu o scurta prezentare a ceea ce inseamna British School of Bucharest, a programei britanice de studiu si excelenta in predare, apoi parintii vor face un tur al campusului. Vizitatorii pot interactiona cu profesorii BSB, toti vorbitori nativi de limba engleza si cu experienta in curriculum britanic.

Citeste si:
Ultimele zile de inscrieri pentru Porti Deschise la BSB
Ultimele zile de inscrieri...

"In cadrul acestui eveniment, participantii pot afla ce inseamna excelenta in predare, care este atmosfera din cadrul scolii si cum se simt elevii in acest mediu. Pot obtine informatii direct de la profesori si elevi despre experienta invatarii in cadrul BSB. Parintii vor vizita clasele in timpul orelor si vor avea ocazia sa descopere de aproape mediul scolii noastre. La BSB fiecare copil este considerat unic si este incurajat, inclusiv prin activitati extracurriculare, sa isi recunoasca potentialul, aptitudinile si sa si le dezvolte la maximum", a declarat Philip Walters, directorul British School of Bucharest.

Inscrierile pentru Ziua Portilor Deschise la BSB se pot face AICI, pana pe 13 martie.

British School of Bucharest este scoala internationala privata de top, infiintata in anul 2000, ce ofera posibilitatea elevilor, cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, sa studieze dupa curriculum britanic. Unicitatea BSB fata de oricare alta scoala din Bucuresti o reprezinta echipa de profesori, toti vorbitori nativi de limba engleza, cu experienta in predarea curriculum britanic. BSB este singura scoala britanica din Romania care a fost apreciata cu calificativul ”excelent” pentru calitatea procesului de invatare si a rezultatelor elevilor, dar si pentru calitatea dezvoltarii personale a elevilor, de catre Inspectoratul Scolilor Independente din Marea Britanie.

Citeste si: British School of Bucharest, singura scoala din Romania evaluata cu "excelent". Cum arata un sistem de educatie perfect?

Citeste si:
(P) British School of Bucharest găzduiește prima ediție TEDx Youth@BSB
(P) British School of...

Sursa foto: British School of Bucharest